torstai 3. joulukuuta 2015

eleven

Jos olette Suomen kosmetiikkablogeja seuranneet, olette voineet jo lukeakin että tänään on avattu uusi suomalainen kosmetiikan verkkokauppa, josta saa tilattua montaa huikeaa kosmetiikkamerkkiä, ihan vain mainittakoon the Balm. Mahtavaa että me täällä pohjolassakin saamme nauttia "uusista" kosmetiikkamerkeistä tai lähinnä sellaista joita on ennen joutunut tilaamaan ulkomailta. Itse olen tuota the Balmia kuolannut kuukausia, ja nyt tuotteita voi tilata hyvin kätevästi samalla kun tilaa "perus" Lumenea tai Garnieria!

Parhautta on myös että postikulut ovat aina ilmaiset yli 50 euron tilauksiin! Muutoin toimituskulut (Suomeen) ovat tilauksen painosta riippumatta 4,50 euroa. Ihanan edullista, nyt raaskii tilata muutaman pienen tuotteen kun postikulut eivät nosta summaa liian suolaiseksi maksaa. Maksutapoina kelpaa normaalin verkkopankkimaksun lisäksi PayPal, joka on ihan liian kätevä tapa nettishoppailla! Kukkaroni huutaa armoa jo nyt. Lisäksi maksutapoina tarjolla Klarna Tili, perinteinen lasku sekä korttimaksu. Toimitusajaksi luvataan 3-5 arkipäivää.

elevenillä on myös oma kauneusblogi, josta löytää tulevaisuudessa meikkivinkkejä, tietoa kauneudenhoidosta ja uutuustuotteista sekä ideoita ja inspiraatiota.

Tämä oli puhdas hehkutuspostaus, mutta en hyödy tästä mitenkään- tahdoin vaan jakaa innostusta muiden kosmettiikkahamstereiden ja - intoilijoiden kanssa. Ja vinkata että tilaamalla elevenin uutiskirjeen, saat ensimmäisestä tilauksesta 20% alennusta.

Kuvakaappauksesta tarkkasilmäisimmät saattaa huomata että ostoskoriini on klikkailtu muutama tuote...


 
Joko sinä olet klikkaillut itsesi elevenin sivuille?
 


 

2 kommenttia:

 1. Kyllähän tuota tuli katseltua, mitä merkkejä löytyy...
  Mutta odotan ehkä joulun jälkeisiin ale-myynteihin, kun koodi on voimassa kuitenkin helmikuun loppuun :D. Josko nyt tästä joulukuusta saisin ensimmäisen miinus-kuukauden moneen kuukauteen loppuvien tuotteiden keskuudessa :D... Tai ainahan saa toivoa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä mietin kanssa jos odottaisin alen alkamista, koska mikään nyt korissa olevista tuotteista ei ole ns. kiireellinen ostos. Oli ihanaa saada niin pitkään kestävä alekoodi, mua vähän jännitti että se on voimassa tyyliin pari päivää... :)

   Poista