tiistai 29. elokuuta 2017

Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi

Sain tämän Lumenen Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumin ystävältä lahjaksi ja siitä alkoi uusi aikakausi meikkirutiineissani. Tämä on valittu jopa Cosmopolitanin Beauty Awardseissa vuonna 2017 parhaaksi meikkivoiteeksi. Ei ihme että minäkin tähän tykästyin.

Meikkivoidetta kuvaillaan höyhenen kevyeksi sekä ihoa heleyttäväksi. Meikkivoide antaa oman ihon sävyn kuultaa läpi, mutta kerrostamalla saa hivenen peittävämpää lopputulosta. Jos sellaista kaipaa. Mutta heille jotka mattapintaista ihoa halajaa en lähtisi tätä suosittelemaan, sillä meikkivoide sisältää valoa heijastavia sävypigmenttejä. Lopputulos kasvoilla on freesin hehkuva, semmoinen nimensä mukainen "Glow-iho". Näyttämättä kuitenkaan Edward Cullenilta.

Meikkivoidetta on tällä hetkellä saatavilla kolmessa sävyssä: Light, Medium ja Dark. Itselläni on tuo medium (tuotteen saamisen aikaan se olikin ainoa sävy ns. universal shade, mutta kesällä markkinoille ilmestyi vaaleampi ja tummempi sävyversio) ja se on kesäiholleni juuri passeli vaikka käsivarrelle annosteltuna saattaakin näyttää aivan liian vaalealta. Tämä tuote sulautuu todella hyvin ihon omaan sävyyn jättämättä rajoja. Toisaalta kasvojeni iho on muuta kroppaa vaaleampi- kiitos aurinkosuojallisten meikki- ja kasvovoiteiden, joita muistin lisäillä vaikka muu kroppa jäi toisinaan suojaamatta noina muutamina kunnollisina kesäpäivinä.

Tuotetta voi käyttää siis tavallisena meikkivoiteena, mutta myös seerumina ennen meikkivoidetta. Itse olen käyttänyt pelkästään tätä seerumia ja se on hyvinä ihopäivinä riittänyt. Jos iholla on paljon "korjattavaa" tai paljon näppyä, niin tämän sävyseerumin peittokyky ei mielestäni ole riittävä. Luonnolliseen pikameikkiin tämä on erittäin hyvä. Korostustuotteille ei ole ollut tarvetta, sillä iholle jää se hehkeä luonnollinen hehku tai siis amerikkalaisittain Glow. Muutama tippa sävyseerumia riittää ellei halua kerrostaa peittävämpää pintaa. Itse levitän tuotteen kasvoille sormin, mutta myös meikkisieni tai sivellin käy tämän hyvin nestemäisen meikkivoideseerumin kanssa. Meikkivoide on pakattu lasipulloon ja siinä on pipetti jolla tuotetta voi kätevästi annostella.

Meikkivoiteen kerrotaan sisältävän puhdasta pohjoista lähdevettä sekä lakkaa. Nämä yhdessä niiden edellä mainittujen valoa heijastavien sävypigmenttien kera lupaavat heleyttää ja kosteuttaa ihoa saaden sen näyttämää raikkaan hehkuvalta ja viimeistelyltä. Tuote tulee muistaa ravistella hyvin ennen käyttöä.

Hintaa tuolla 30ml vetoisella lasipullolla on Sokoksella 34,90 euroa ja verkkokaupoista esimerkiksi eleven.fi näyttää tätä myyvän hintaan 32,60 euroa.

Lumenen tuotteeksi koen tämän hiukan kalliiksi sillä en ole pitänyt Lumenea aiemmin selektiivisen kosmetiikan hintaisena. Toisaalta Lumenen ulkoasun ja koko brändin hienoinen uudistus saattavat nostaa sen mielikuvissani selektiivisen kosmetiikan piireihin. Tämäkin tuote on käytössä riittoisan oloinen eli jos sen mukaan käyttöhintaa alkaa laskemaan, on tämä hintansa arvoinen tuote.

Joko sinä olet kokeillut tätä komean nimen omaavaa sävyseerumia?
 
Jos pitäisi valita meikkipohjaksi joko matta tai hehkuva,
 kumman sinä valitsisit?
 

Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi


Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi


Lumene Invisible Illumination Instant Glow sävyseerumi

6 kommenttia:

 1. Minä en ole vieläkään kokeillut tätä koska en raaski ostaa sitä, minusta se on aika hintava. Kerran olen kaupassa testaillut pikaisesti kämmenselälle ja vaikutti ihan kivalta, mutta en kuitenkaan vakuuttunut ja ihastunut niin, että olisin napannut sen kyytiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä hintava ja kuten totesinkin niin tuntui hassulta että Lumenen tuote on näin hintava. Kun on tottunut siihen että Lumenea saa ostettua ruokakaupsta ja se on edullinen. Näin se maailma muuttuu...

   Poista
 2. Ääh, nämä tuotteet eivät ole yhtään minua varten, kun iho kiiltää ihan omasta takaa. :| Sain pintakuivuuden hoidettua pois, mutta iho kiiltelee silti, vaikka monet väittävät kiiltelyn johtuvan nimenomaan siitä kuivuudesta. Mutta eipä auta. Tämän kanssa yritetään taistella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni aika ajoin sama ongelma. Silloin vaihtelen eri meikkivoiteita ja yritän löytää siihen tilanteeseen sopivimman. Se kun löytyy niin johan tulee uusi ongelma (näppylöitä, punertavuutta...)

   Poista
 3. Musta tää on nätti, mutta mä en kyllä luokittelisi meikkivoiteeksi tätä vaan sävyttäväksi seerumuksi, vähän kun on olemassa sävyttäviä päivävoiteita, tää menee samaan kategoriaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyttävä seerumi, no joo, onhan nimikin sävyseerumi. :D Mulla ei ole ennestään kokemusta värillisestä seerumista (tajusin just nyt...) Hyvinä ihopäivinä tää menee kyllä ihan meikkivoiteesta ja huonoina.. noh, silloin tulee vedettyä kerrasta peittävämpi meikkivoide päälle. Plussaa tosiaan kivasta ulkonäöstä! :)

   Poista