tiistai 1. maaliskuuta 2016

CrazyColor - Sky Blue

CrazyColorin ihana tumman taivaansininen shokkiväri esittelyssä tänään. Tämä brändihän on aiemminkin vilahdellut blogissani, aiemmat postaukset voit kaivaa esiin tunnisteen suoravärit alta. Tämä on todellakin sininen sävy joka haalistuu hiuksissani kauniisti. CracyColoria voi ostaa esimerkiksi Cybershopista, josta olen omani ostanut. Hintaa pullolla on 7,90 euroa.

Pullossa on 100ml suoraväriä, itse boostaan tällä koko tukan kahteen kertaan. Värinpoisto tai vaalennus on aina suositeltavaa ennen käyttöä, mutta itse laitoin tämän haalistuneen violetin päälle ja sininen tarrasi näin hyvin kiinni. Mitä vaaleampi hiuspohja, sen kirkkaampi lopputulos tietenkin. Käsittelemättömään hiukseenkin tämä tarttuu, mutta vain yhden pesun jälkeen kaikki väri on kadonnut. Tuli kokeiltua tyvikasvun kanssa kun ehostin sävyäni tässä taannoin. Eli hiuksen esimerkiksi vaalennusoperaatio on aina tarpeen suoraväreillä värjättäessä.

Sävy kestää hiuksissa noin 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen. Kovin lasisesta hiuksesta tämä liukuu jo muutamassa pesussa lähes kokonaan pois, mutta oma karhea ja kulutettu hius imee sävyn melko tiukasti itseensä. Sininen ei ole nyt juurikaan haalistunut vaikka olenkin pessyt hiuksia tiheämpään ja pesevimmillä tuotteilla. Saattaa olla ettei tästä pääsekään niin sulavasti eroon, mitä ensin ajattelin. Mutta katsellaan.. en ole vielä päättänyt minne suuntaan seuraavaksi menen hiusvärini kanssa.

Alla olevista kuvista ensimmäinen kasvokuva on otettu juuri värjäyksestä seuraavana päivänä, kaksi meikitöntä kuukasvoista kuvaa on otettu myöhemmin kuten haalistuminen ja juurikasvu paljastaa. Kuvista voi katsella kuinka sävy on haalistunut. Aivan hiusten tyvessä on eri sävyä, vihertävää CC Peacock Blueta joka on oman postauksensa saanut tässä.


Miten on. Onko sininen tukka katukuvassa outo näky vai alkaako nämä erikoisemmat sävyt jo olemaan ihan peruskauraa joka ei hätkähdytä suuntaan tai toiseen?
 
 


DSC_0668 (2)
 
 
Peacockhairdontcare

Blue hair dont care
 
 
Blue hair dont care

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti