perjantai 8. kesäkuuta 2018

SEPHORA COLLECTION Micellar Cleansing Water - Charcoal

Sain tämän Sephoran oman mustan miselliveden tuliaisina ulkomailta. Musta versio sisältää hiiltä eli se on hyvin puhdistava misellivesi. Sephora mainostaa tämän sopivan kaikille ihotyypeille. Mustan hiiliversion lisäksi näitä näyttäisi olevan teepuuöljy-versiona sekä kahtena maitomaisena versiona (ruusu ja kookos). Kaikki puhdistavat, mutta niillä on omat erikoisalueensa (esimerkiksi tuo teepuuversio epäpuhtaalleiholle ja antamaan mattapintaa).

Misellivedethän ovat olleet markkinoilla jo pitkään ja itse olen niiden fani. Niiden avulla on helppo raikastaa kasvot ja jopa tehdä koko puhdistus. Käyttö on helppoa, ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä ja lorauta vanulapulle tai puhdistusliinalle ja pyyhi kasvot puhtaiksi. Kokemukseni mukaan misellivedet ovat puhdistaneet myös vedenkestävän meikin. Tämä versio ei tehnyt poikkeusta.

Pienestä koostaan huolimatta (matkakokoinen) tämä oli käytössä riittoisa ja näitä tulee varmasti ostettua ulkomaille matkustaessa testiin muitakin versiota.Joko misellibuumi on osaltasi ohi vai jäitkö kanssani koukkuun?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti