lauantai 2. kesäkuuta 2018

Aromaterapeuttinen hiustenpesukokemus - Urtekram Laventeli

Sain testiin näitä uusia Urtekramin laventeli-sarjan tuotteita ja tänään esittelen niistä ihanan kaksikon hiuksille. Laventeli shampoo ja hoitoaine ovat yhdessä niin ihana kokemus ettei tosikaan (etenkin jos pidät todella paljon laventelin tuoksusta kuten minä).

Urtekram Laventeli shampoo on ihanan laventelinen ja hyvin hiukset pesevä shampoo, joka muodostaa kohtalaisesti vaahtoakin. Shampoon kerrotaan sisältävän mm. laventeliuutetta sekä laventeliöljyä. Lisäksi siinä kerrotaan olevan hiuksia kosteuttavaa aloe veraa sekä glyseriiniä. Shampoo pesee hiukset hyvin ja jättää niihin miellyttävän hempeän laventelin tuoksun. Tuoksu tosin katoaa hiusten kuivuttua (omasta mielestä ikävä kyllä).

Urtekram Laventeli hoitoaine sisältää myös shampoon kaltaisesti sekä laventeliuutetta että aitoa laventeliöljyä sekä aloe veraa. Hoitoaine lupaa tehdä hiuksista pehmeät, ilmavat ja helposti kammattavat. Allekirjoitan kuivahkolla long bob-mittaisella hiuksistollani tämän lupauksen. Vaikutusajaksi ilmoitetaan 2-3 minuuttia, mutta helposti tulee pidettyä kauemminkin eikä hiukset näytä lässähtäneiltä, päin vastoin ne ovat mukavan pehmeät ja kuohkeat. Myös seuraavana aamuna. Aiemmasta poiketen tämä hoitoaine on pakattu tuubiin, pakkausmuotona toimiva tämäkin. Ulkoasu molemmissa on Urtekramille ominainen, pelkistetty mutta mukavan värikäs. Pakkauksten värin perusteella on helppoa hahmottaa mihin tuote-sarjaan tuote kuuluu.

Laventelilla on on rauhoittava vaikutus ja sen kyllä huomaa näidenkin tuotteiden kohdalla. Rakastan laventelia tuoksuna ja viljelisin sitä pihamaan täyteen ellei se kaipaisi Suomessa talvisuojausta (enkä minä ole mikään varsinainen viherpeukalo).

Hintaa shampoolla ja hoitoaineella 5-7 euroa riippuen hieman ostopaikasta. Olen pistänyt merkille että esimerkiksi Citymarketissa on oma ständi Urtekramille, joka on hienoa. Myös meidän lähiapteekin hyllyllä oli Urtekramin Morning Haze-sarjaa tarjolla. On upeaa huomata kuinka luonnonkosmetiikka alkaa saamaan jalansijaa kauppojen hyllyillä. Urtekram on vieläpä hinnoiltaan hyvin kilpailukykyinen perusmarkettituotteiden kanssa.Kuulutko sinä laventelin ystäviin?


Shampoon INCI:
Vesi, kasviperäiset öljytuotteet, maissiglukoosisaippua, aloe vera, glyseriini, laventeliuute, laventeliöljy, hajuste (kasviuute), suola, polysakkaridit, sitruunahappo, E-vitamiini

Hoitoaine, INCI:
Vesi, aloe vera, kasviperäiset emulgointiaineet, glyseriini, lesitiini, laventeliuute, laventeliöljy, magnoliankuoriuute, E-vitamiini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti