perjantai 15. kesäkuuta 2018

Dreamtime -kaakaovoita ja laventelia iholle sekä sielulle

Olen useasti maininnut että pidän Lushin tuotteista ja heidän asiakaspalvelusta. Itse tulen aina hyvälle mielelle kun käyn Lushilla ostoksilla. Tykkään höpötellä myyjien kanssa tuotteista ja kuulla heidän suosituksiaan ja ajatuksia. Tämänkin tuotteen tulin ostaneeksi myyjän suosittelemana. Hän suositteli yhdistämään tämän kylpyöljyn yhdessä kuvassakin näkyvän laventelisen Twilight-kylpypallon kera.

Tässä kylpyöljypalassa on laventelin lisäksi santelipuuta, ihanaa jasmiinia ja rauhoittavaa kamomillaa. Palan luvataan tuovan rauhallisen unen ja se mös pehmentää ihoa reilun kaupan kaakavoin sekä sheavoin avustamana. Hintaa Dreamtimella oli ostohetkellä 5,95 euroa. Kylpyöljypala sulatetaan joko juoksevan lämpimän veden alla tai sen voi tiputtaa veteen liukenemaan itsestään. Dreamtime on vegaaninen.

Yhdessä Twilightin kanssa kylpykokemus oli fantastinen laventelinen sinfonia, joka todella rauhoitti unen maille illalla. Lisäksi iho tuntui ihanan kosteutetulta ja pehmeältä vielä aamullakin. Kylpyvesi oli aluksi vaaleanpunaisen ja violetin harmoniaa joka sekoittui kauniin väriseksi vaalean lilaksi. Vedestä erottui myös kimallusta ja sekös oli lapsesta hauskaa. Metsästimme näitä "timantteja" vedestä kilpaa. Lapsesta oli myös hauska metsästää tuosta kylpyöljystä erottuvia kuvioita veden pinnalta kun annoin öljypalan sulaa omaa tahtiaan. Itse muuten halkaisin Dreamtimen kahteen osaan, niin siitä riitti seuraavaankin kylpyyn. Myös kylpypallot usein leikkaan kahtia. Pidätkö sinä laventelin tuoksusta?


Ainesosat:
luomusheavoi (Butyrospermum parkii), reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), laureth 4, PEG-6 caprylic / capric glycerides & PEG-60 manteliglyseridi, laventeliöljy (Lavandula angustifolia), kylmäpuristettu kookosöljy (Cocos nucifera), inkivääriöljy (Zingiber officinale), santeliöljy (Santalum austro-caledonicum vieill and Fusanus spicatus), sininen kamomillaöljy (Matricaria chamomilla), jasmiiniabsoluutti (Jasminum grandiflorum), manteliöljy (Prunus dulcis), liila, punainen ja kultainen kimalle (Potassium aluminium silicate, titanium dioxide, Cl 77491, Cl 45430), citral, geraniol, limonene, linalool, hajuste (parfum), Cl 45410, Cl 42090.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti