keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Essence Super Sili Make-Up Pad - silikoninen meikkisieni

Tällä kertaa meikkaamiseen liittyen postaus. Esittelen tämän hauskan näköisen meikkivälineen, jonka kanssa itse en oikein vielä ole löytänyt yhteistä säveltä. Tämän pitäisi olla vastine meikkisienille tai ns. meikkimunille (esim. Beauty Blender), mutta koska tämä on kiinteä silikoninen möhkylä, ei tämä ime meikkisienien tapaan meikkituotetta itseensä. 

Minä en vain ole saanut tätä käyttäytymään ihollani tuotteiden kanssa kuten pitäisi. En saa meikkivoidetta siististi levitettyä vaikka kuinka yritän (enkä ole keksinyt muuta käyttöä tälle). Olen yrittänyt taputella ja hieroa ja vaikka mitä mutta nopeammaksi ja tasaisemman pinnan jättäväksi meikkausvälineeksi on muodostuneet omat puhtaat sormeni. 

Meikkimuniin ja sieniin verrattuna tämä on kyllä helpompi pestä, kun meikkivoidetta ei ole imeytynyt välineen sisälle, mutta muutoin en ole saanut tätä pelittämään meikatessani. Hintaa tällä oli ostohetkellä noin 3-4 euroa ja näitä on näkynyt myös muilta merkeiltä olevan tarjolla. Onko teillä esittää vinkkejä tämän käyttöön?


2 kommenttia: