keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

9 To 5

Tänään esittelen yhden puhdistustuotteen Lushin valikoimasta. 9 to 5 on puhdistusmaito kasvoille, joka sisältää mm. manteliöljyä, tuoretta orkideauutetta, ikikukka absolutea sekä ylang ylang -öljyä. 9 to 5 lupaa rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja sitä suositellaankin herkälle iholle puhdistustuotteeksi.

Puhdistusmaito hierotaan kosteutetulle iholle ja puuhitään pois esimerkiksi vanulapulla tai kasvojenpuhdistuliinalla. Puhdistusmaidossa on omaan nenään miellyttävä kukkainentuoksu ja se jättää ihon samettisen pehmeäksi. Atooppinen ihoni on pitänyt tästä myös talvikäytössä. 9 to 5 poistaa helposti myös meikin, mutta vedenkestävä silmämeikki kannattaa poistaa sille tarkoitetulla tuotteella. Toki sen saa tälläkin irti mutta se vie hieman enemmän aikaa. Tosin kasvojenpuhdistuliinaa käyttäen sekin homma on sujunut leikiten kohdallani. Plussaa tämä saa myös riittoisuudesta, pienellä määrälläkin pärjää hyvin.

Hintaa puhdistusmaidolla on alkaen 11,40 euroa (95g). Suosittelen testaamaan tätä jos haluat miellyttävän tuoksuisen puhdistusmaidon herkälle ihollesi.
9 To 5 puhdistustuote


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti