tiistai 30. syyskuuta 2014

Consult Lady

Kävimme tämän vuoden alkupuolella Vantaan Korsossa sijaitsevassa Consult Ladyn tiloissa tutustumassa heidän toimintaansa ja erityisesti heidän maahantuomiinsa tuotteisiin, joista mainittakoon China Glazen kynsilakat sekä ihonhoidon saralla Dr.Spiller. Consult Lady järjestää myös koulutusta esimerkiksi kestopigmentoinnin, sokeroinnin ja ripsienpidennysten merkeissä. He myös usein hakevat sivuillaan vapaaehtoisia malleiksi koulutuksiin. Kannattaa tarkkailla jos mielii esimerkiksi sokerointiin hieman edukkaammin.

Samassa tilassa toimii myös kauneushoitola, jossa käytetään Dr.Spillerin tuotteita. Pääseepä samassa paikassa myös mm. kestopigmentointiin, ripsienpidennykseen tai vaikkapa kiviterapiaan. Myymälän puolelta tämmöinen tavallinen tallaajakin löytää vaikka mitä ostoskoriinsa kynsilakkojen lisäksi esimerkiksi Mirabellan mineraalimeikkejä tai vaikkapa tekoripsiä tai lävistyskoruja. Valinnanvaraa on.

Pienen esittelyn jälkeen saimme vapaata aikaa tutkia valikoimaa ja voitte uskoa mikä kuhina alkoi kun kosmebloggaajat alkoivat tutkia hyllyjä. Itse olin erittäin innoissani China Glazen kynsilakka rivien edessä. Mahtava valikoima ja erittäin hankalia valintoja. Tunnustettakoon että muutama kynsilakka mukaani lähti tuona päivänä... Täytyypä suunnitella uutta reissua Korsoon tässä lähiaikoina.Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti