maanantai 8. syyskuuta 2014

Elokuun loppuneet tuotteet

Tässä lista loppuneista tuotteista lyhyin kommentein. Elokuussa käytin loppuun paljon testereitä mutta en jaksanut niitä hillota nurkissa, joten niistä minulla ei valitettavasti ole kuvallista eikä sanallista materiaalia julkaistavaksi. Olin vain iloinen päästessäni hyödyntämään kerääntyneet testerit pois laatikosta. Elokuu kun hujahti ohi muutoinkin aivan liian nopeasti, vaikka lomatkin oli tuossa vaiheessa jo pidetty suurilta osin, joten vain neljä täysikokoista tuotetta loppui/päätyi roskiin. Syyskuussa saldo saattaa olla suurempi jos vain muistan käyttää avatut shampoot pois kuljeksimasta ennen kuin otan testiin Tigin shampoon joka tuoksuu karkeille (yllätyyyyyys).

Kaksi hiustuotetta, shampoo ja ikuisuuden nurkissa värjötellyt Lórealin lämmöstä aktivoituva kiharasuihke. Shampoo oli peruskauraa, mukavan tuoksuinen tosin. Kiharasuihke pullossa oli tavaraa, mutta koska en sitä ollut vuosiin kaivannut, oli sen aika astua kaapista roskiin. Kenellekään en kehtaa antaa puoliksi käytettyä mahdollisesti vanhentunutta kosmetiikkaa. Siksi välillä kirpputoreilla pudistelen päätä lähes tyhjille rasvapurkeille ynnä muille joista pyydetään käsittämättömiä summia. Joskus olisi hyvä vain myöntää että toisen roska ei ole toiselle aarre.


loppu08.1


Kate Mossin tuoksuihin tykästyneenä pidin tästä kukkaisesta Love Blossoms- tuoksusta erittäin paljon. Saattaa olla että hankin uuden loppuneen tilalle arkituoksuksi. Triple Dry deosta kirjoitin aiemmin tässä postauksessa. Pidin todella paljon ja tulen ostamaan uuden.

loppu08.2
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti