keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Clear it up! - uusi suosikki kasvojen pesutuokioihin

Syyskuun Livboxin mukana tullut Lumenen Clear it up!- syväpuhdistava kasvojenpesugeeli on löytänyt tiensä suosikikseni suihkuhetkissä. Ihanan tuoksuinen geeli putsaa päivän liat ja meikit hetkessä ilman suurempia hankailuja. Tällä samalla tuotteella kun saa luvan kanssa poistaa myös silmämeikin. Pesugeelin toverina suihkussani häärii kuminen pesu pod. Lopputuloksena helposti puhtaan tuntuinen iho. Itse lisään kasvovoiteen heti pesun jälkeen joten en osaa sanoa kuivattaako tuote ihoa, mutta jokainenhan muistaa myös ihon rasvauksen eikö niin? Rasvoittuvaakin ihotyyppiä pitää kosteuttaa sisäisesti (nauttimalla vettä tarpeeksi päivittäin) ja ulkoisesti kasvovoitein. Nähtäväksi jää onko tämä liiankin pesevä säiden viiletessä, jolloin atooppinen taipumus nostaa päätään kasvojeni iholla. Tällä hetkellä ongelmia ei ole.

Pesugeeli lupaa puhdistaa tehokkaasti meikin, liiallisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta, sekä ehkäisemään uusien epäpuhtauksien muodostumista. Tämän kaiken voin allekirjoittaa hyvillä mielin tämän testailuajan puitteissa. Suuri plussa lupauksesta jättää iho mattapintaiseksi. Mukava ominaisuus on myös geelin nenääni ihana tuoksu, sen takia korkkasin tuotteen nopeasti käyttöön. Pesugeeli sopii sekä rasvoittuvalle että sekaiholle ja tällä voi tosiaan poistaa myös silmämeikin. Tämä oli mahtava juttu kaltaiselleni hätähousulle, joka haluaa tarvittaessa puhdasta jälkeä yhdellä tuotteella.

150 ml kustantaa kauppojen hyllyillä alle 7 euroa eli todella edullinen tuote ja helposti saatavilla. Kotimaisuus on myös plussaa. Tällä kokemuspohjalla suosittelen.20140919_175121

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti