keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Ehkä paras deodorantti ikinä.

Tässä sellainen tuote jota molemmat meidän taloudessa käytti hyvillä mielin. Goodie bagistä testiin tupsahtanut Triple Dry Active - antibakteerinen antiperspirantti. Koska tässä on hyvin mieto tuoksu, on mieskin testaillut dödöä mielellään vaikka käyttökohde onkin naisten kainalot. Etenkin kun se toimii erittäin tehokkaasti. Hiki ei haise ja kaikki on ollut tyytyväisiä. Tuote onkin tarkoitettu voimakkaan hikoilun estämiseksi ja lupaa tämän suojan 72 tunniksi samalla hoitaen ihoa. Mies arvostaa herkkis-kainalona alkoholitonta koostumusta. Tämä kuulemma päivittää monet miesten super-deot, jotka lupaavat suojaa 48 tunniksi, mutta todellisuudessa suoja riittää maksimissaan 4-8 tunniksi (miehen kommentti). Ei ole ihme että tämä käytettiin loppuun kesän aikana.

Miten tämä sitten toimii? Käyttötapa on vanha tuttu, mutta deodorantissa on käytetty "Odour counteracting teknologiaa", eli dödön vaikutus tehostuu hikoillessa. Kesä on tunnetusti ollut super-helteinen ja oikein mainiosti uskalsi tätä käyttäessä nostaa kädet ilmaan peloitta että vieruskaverit pökertyy. Deodoranttia käytetään aluksi päivittäin, mutta kun hikoilu helpottaa niin käyttöä vähennetään 2-4 kertaan viikossa.

Mistä tätä  helpotusta elämään- deodoranttia sitten voi ostaa? No apteekeista (+ apteekkien verkkokaupoista). Lisäksi tätä saattaa löytää Stockmanneilta, Sokos-tavarataloista sekä Sokos Emotioneista. Hintaa 50ml deodorantilla on noin kymmenen euroa eli hyvin kohtuullinen mielestäni. Tätä tullaan ostamaan lisää meidän talouteen.20140709_191032

*Tuote saatu Goodie Bagista /blogin kautta*

2 kommenttia:

  1. Tykkään kans, Batsin lisäksi ainoita, jotka pitää kainalot kuivina ja raikkaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää. Tuo Bats näyttää olevan vielä tuoksuton (mitä googlaamalla löysin apteekin verkkokaupasta) joten mies voisi pitää siitä enemmän vaikka tässäkin tuoksua ei oikeasti huomannut.

      Poista