perjantai 19. syyskuuta 2014

NOTD - Color Club Alias

Pitkästä aikaa NOTD-postaus. Esittelen Rock-risteilylle lakkaamani kynnet, joita ihastelin koristeluiden puuttumisesta huolimatta. Color Clubin Alias kuuluu Alter Ego-kokoelmaan ja on vuodelta 2011. Lakka on tumman violetti runsaalla shimmerillä (kääk, suomennos tälle sanalle, aivot ei raksuta... hohto, kimallus??). Parasta lakassa on se duochrome-ominaisuus, nimittäin lakka taittaa vihreään, violettiin ja kimaltelee upeasti valosta riippuen.

Huono ominaisuus on lakan litkumainen koostumus, joka ei tahdo olla peittävä kolmellakaan kerroksella (ellei lakkaa todella paksuja kerroksia). Suosittelen siis lakkaamaan ensin peittävällä violetilla tai mustalla lakalla ja käyttämään Aliasta päällyslakkana. Säästät aikaa, hermoja ja muutoin upeaa Aliasta. Itse lakkasin kolme ohutta kerrosta Aliasta ja kynsien kärjet loistivat raidallisina kämmen puolelta katsottuna. Kestävyys on myöskin heikohko, jo heti aamulla lakattu pinta oli laivalle saavuttua kärjistä hieman lohkeillut. Risteilyn ja maanantain lakat olivat kynsillä kunnes poistin ne. Sanoisin että omilla kynsillä Alias pysyi keskitasoisesti, sillä jostain syystä lakkaukset eivät tykkää kynsillä pysyä millään.  

Oli muuten jännää olla kynnet lakattuina pitkästä aikaa, olen ollut todella pitkään lakkaamatta kynsiä ollenkaan. Niin kauan että mieskin on huomauttanut asiasta. Huh, ruksi seinään vaan. Joskus näinkin päin. Olen muuten kokonaan unohtanut blogini synttärit tässä flunssan kourissa. Aloitin bloggaamisen sunnuntaina 5. syyskuuta 2010 eli blogini on jo neljä vuotias! Näin se aika rientää mukavan harrastuksen ja ihanien lukijoiden parissa. Kiitos siis kaikille teille jotka käytte ajatuksiani lukemassa.20140913_124057


20140913_124030
 

20140913_124117

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti