keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Amazing Eyeliner (WP) by Makeup Revolution

Jälleen kerran yksi tuote Makeup Revolutionin valikoimasta. Olen saattanut mainita että pidän kissamaisista rajauksista silmämeikissä ja arkisin valintani on usein tämän tuotteen kaltainen nestemäinen rajaus omalla siveltimellään varustettuna. Viikonloppuisin tai ajan kanssa tartun useammin geelimäiseen rajaustuotteeseen ja käytän erillistä eyeliner-sivellintä. Mutta arkisin homman pitää toimia nopeasti.

Tämä vedenkestävä eyeliner on hinnaltaan vain 1,80 euroa eli en odottanut liikoja ennakko-odotusteni kanssa. Yllätyin siis positiivisesti jo ensimmäisen käyttöviikon jälkeen. Rajaus toki haalistuu päivän aikana hieman, mutta muutoin pysyy kiltisti paikoillaan. Vedenkestävyydestä muutama sana. Jos olet kokeillut esimerkiksi Inglotin geelirajausta ja todennut ne super-kestäviksi, niin samalle tasolle tämän kanssa ei päästä. Itse olen huomannut että rajaus saattaa veden/kyyneleen voimasta lähteä palasena irti eli rajaukseen tulee "reikä". Pienen tihkun tämä rajaus kestää mutta jo kunnollinen kyynel saattaa rajauksen pilata.

Yleisvaikutelma jää silti plussan puolelle, näin edulliseen hintaan ei voi vaatia superkestävyyttä. Toisaalta tämä onkin helppo poistaa illalla ilman tarvetta hangata herkkää silmänympärysihoa. Sen takia tästä on tullut arkimeikkini tärkeä osa. Olen siirtynyt jopa ripsiväreissä vesiliukoisiin versioihin. 

Toisaalta tuon INC-listan tutkiminen mietityttää, kuinka moni miettii mitä silmien lähelle laitettavat meikkituotteet todellisuudessa sisältävät? Kuinka moni on tutkinut eyelinerin INC-listaa sillä silmällä? Itse olen havahtunut tähän vasta hiljattain, vaikka kosmetiikkaa on tullut käytettyä ahkerasti jo vuosia. 

Mikä on sinun suosikkituotteesi silmienrajaukseen?Onko kokemusta luonnonkosmetiikan puolelta?Amazing Eyeliner

Amazing Eyeliner

Amazing Eyeliner

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti