maanantai 29. syyskuuta 2014

Now Foods - Moroccan Red Clay

Tässä jälleen iHerb-ostos. Huomasitteko että pidin vähän taukoa ettette luule minun työskentelevän heidän palkkalistoillaan hehkuttamassa tuotteita harva se päivä?

Maroccan Red Clay on 100% puhdas luonnon tuote kasvojen hoitoon herkälle ihotyypille. Huomaa ihanan lyhyt INC-lista. Savi puhdistaa epäpuhtauksia ja kutistaa laajentuneita ihohuokosia. Tässä saa samalla leikkiä "kotikemistiä" ihan luvan kanssa. Onneksi käyttö on todella helppoa. Sekoita yksi ruokalusikallinen savijauhetta yhteen kahvilusikalliseen vettä. Jos tuntuu että seos jää liian kuivaksi tai vaikeasti levitettäväksi, niin lisää hieman vettä. Tässä saa mennä semmoisella mutu-tuntumalla jota usein ruuanlaitossakin noudatan. Levitä massa kasvoille välttäen silmienympärysihoa. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhtele pois. Lisää tämän jälkeen kosteusvoide normaaliin tapaan.

Itse käytän tätä säännöllisen epäsäännöllisesti eli silloin kun muistan. Purkki maksaa alle viisi euroa (kirjoitushetkellä noin  4,21 euroa) ja on käytössäni erittäin riittoisa. NOW ei testaa eläimillä, tästä suuri plussa. Tästähän vastaava versio normaalille iholle, nimittäin semmoinen Hulk-versio. Itse olen käyttänyt vain tätä herkkis-versiota, joten en osaa sanoa mitä eroa näillä kahdella on käytännössä. Punainen savi antaa sellaisen jämäkän tunteen iholle ja kyllä se ihohuokosiakin hieman näyttää supistavan siinä ohella. Nenään tiukasti asuttaneisiin mustapäihin tämäkään ei tunnu tuovan apua kohdallani. Lienee aika mennä taas kosmetologin tuoliin, jotta mustapäät saa jälleen karkotettua hetkeksi.

Millaisia naamioita sinä käytät ja kuinka usein naamioidut?20140919_175800
 
20140919_175931
 
20140919_175813
 
20140919_175753

4 kommenttia:

 1. Tykkään tästä tuotteesta ihan hulluna, tää purnukka kestää ikuisuuden, varsinkin, kun itse hyvin harvoin levitän tätä koko kasvoille, ainoastaan rasvoittuviin kohtiin. Itselläni eniten on käytössä kosteuttavat naamiot.

  VastaaPoista
 2. Tämä purnukka kyllä kestää ja kestää.. välillä epäilen että se lisääntyy tuolla kaapissa itsekseen. :D

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tää ja olen tykännyt tosi paljon, sopii ihan oikeasti myös herkälle iholle. Mä en sekoita ikinä veteen vaan yleensä hunajaviinietikkaan ja sitten sörssään joukkoon toisinaan myös nestemäistä aloe veraa, kasvipohjaista glyseriiniä, hunajaa, rahkaa, käsillä olevaa kasvovettä, öljyä, milloin mitäkin. Vähän senkin mukaan mikä on ihon kulloinenkin kunto ja tarve.

  Mulla on myös muita vastaavia mutta tämä ja Flow kosmetiikan vaaleanpunainen savi ovat olleet ihan huippuja silloin, kun iho on ajoittain vähän herkistelytuulella. Muistaakseni Flow'n valkoinen savi sopi kanssa herkälle iholle, sekin on ollut kiva, tosin muistelen, että se ei ole yhtä riittoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kokeilla jotain muuta "nestettä" kuin vettä, hunaja ja rahka kuulostaa heti kokeilemisen arvoiselta.

   Flow kosmetiikan saralta ei ole vielä kokemusta kuin palasaippuoiden maailmasta ja ne on ihania! :)

   Poista