keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Lokakuussa loppuneita tuotteita

Tässä kuussa loppui suihkun nurkasta L´oreal elvital total repair 5 hoitoaine, Yves Rocherin Son clarifiant gel cleansing mousse, WWW Professional Infinite virkistävä shampoo sekä kuvassa vielä pariin kertaan riittävä Lumenen paljon hypettämäni tehohoitoWWW virkistävä shampoo oli mukava yllätys. Se todella pesi hiukset kunnolla syväpuhdistaen ne. Käytin tätä ennen hiusten värjäystä poistamassa hiustuotteet kunnolla, jotta väri tarttuu paremmin. Mukana on mentholia joka tuntui virkistävän aamuisin tuoksullaan allekirjoittaneen. Lisäksi sen pitäisi virkistää päänahkaa, mutta itse en huomannut mitään erikoista tapahtuneen. Ostin tämän Hairstoren alennuksesta ja voisin ostaa uudelleen kunhan saan muita shampoo puteleita vähentymään ensin.

L´oreal Elvital total repair 5 hoitoaine oli sen sijaan ihan peruskamaa. Se lupasi korjata 5 rasituksen merkkiä eli antaa tuuheutta, vastustuskykyä, elinvoimaa, pehmeyttä ja kiiltoa. Hiukset olivat pehmeät ja kiiltävät, mutta muuta en huomannut käytön aikana. Lisäksi käytän aina jätettäviä hoitoaineita lisäksi, niin en osaa sanoa tekikö tämä Lorealin hoitoaine nuo muutokset vai oliko jätettävä hoitis se taika-aines.  


Yves Rocherin Son clarifiant gel cleansing mousse on ollut käytössäni jo monen tuubin verran. Se on vaahtoava puhdistusgeeli epäpuhtaan ongelmaihon hoitoon ja sisältää eteerisiäöljyjä (0,67%) ja greippiuutetta (1%) Minä olen huomannut ihoni olevan sileämpi ja näppylättömämpi tämän käytön yhteydessä. Tässä on voimakas tuoksu joka saattaa ärsyttää tuoksuherkkiä ihmisiä. Minunkin mielestä se on pistävä, mutta herättää aamuisin tehokkaasti. Suosikkituotteeni YR:n valikoimasta.


Lumenen tehohoitoa olen mainostanut useissa postauksissa, joten en enempää hypetä sitä. Olette tainneet jo lukea miljoona kertaa kuinka se on saanut ihoni voimaan hyvin. 

Postasin tämän vasta nyt kun sain vihdoinkin siirrettyä kuvat kamerasta koneelle.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti