sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Halloween


Ajattelin tehdä postauksen aiheenaan Halloween eli All Hallows Eve eli kaikkien pyhien ilta. Itse en "vietä" halloweenia erityisemmin tänä vuonna, mutta pidän siitä vaikkakaan se ei sellaisenaan suomalaiseen juhlintaan varsinaisesti kuulu. Kurpitsalyhdyt, mustat kissat ja herkut kynttilänvalossa... Tässäpä syitä jotka saavat minut pitämään halloweenista.


Youtubesta bongasin teille halloweenin viettoon muutaman videon liittyen meikkaamiseen.


Ensimmäisenä Petriluden Unzipped Makeup tuto. Rohkeille ja kokeilunhaluisille. Varmasti kääntää päät..

Miss Chievous ohjeistaa vampyyrimeikkiin tässä videolla. Kelpaa mainiosti ilman tekareitakin. Melkeinpä parempi niin. (Omasta mielestäni. Onhan vaikeaa puhua semmoinen muovilärpäke suussa.. etenkin jos on nauttinut boolia.. Tässä toinen tutorial jos ensimmäinen ei napannut...  

Kolmas video opastaa helpon Dead  bride-meikin tekemiseen. Vielä yksi video liittyen meikkaamiseen. Zombie. Ei ehkä pelottava, mutta kaunis tavallaan.

 Veriset kynnet saat kun seuraat tämän videon vinkkejä. Aika pelottavan näköiset. En tiedä olenko jo kertonut olevani suuri Nightmare before the christmas-fani. Tässä tuto Jack Skellington-kynsien tekoon. Ei helpoimmasta päästä, mutta vaivan arvoiset. Tässä vielä yksi tuto kynsien koristeluun.Loppuun vielä Kinuskikissan ihanan näköinen ja varmasti suussa sulavan kakun ohje. Katsokaa myös muut reseptit kohdasta Halloween. Ihanat kuvat puhuvat puolestaan. Mainio blogi muutenkin. :)


 Happy Halloween! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti