keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Piristystä lumimyrskyn keskelle

En ole yhtään talvi-ihminen. Syitä on monia. Iho ja hiukset kuivuu entisestään. Nenä vuotaa ja muuttuu punaiseksi. Suklaata ja herkkuja tulee naposteltua enemmän kuin laki sallii. Lisäksi näytän oravalta kerrospukeutuessani. Olen mukavuudenhaluinen vilukissa. Haluan paistatella auringossa ja siemailla jääteetä.

 Opin Nail envy oli tullut perille. Tänään alkaa sitten operaatio "kynnet". Otan teille kuvaa tänään myöhemmin ja teen niistä oman postauksen tälle viikolle kunhan aika antaa myöden. 

Ongelmana kuvaamisissani on liian heikko valaistus. Muutenkin on pimeää ja sitten kattovalaisimesta pamahti kaksi halogeenia.. kynttilänvalossa on ihanaa mutta kuvat ei onnistu parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta yritän parhaani. Pitäisi hankkia valaisin meikkaus-pisteeni luokse, mieluusti päivän/luonnonvaloa mahdollisimman paljon muistuttavalla lampulla. Vinkkejä otetaan vastaan tämän idean toteuttamiseksi.

Nyt lämmitän kupin kaakaota ja heittäydyn peiton alle piiloon tuota lumista maisemaa.. Vaihdoin blogiin taas ilmettä, kun hyisen lumisen taustan katseleminen sai ihoni kananlihalle.  :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti