maanantai 29. marraskuuta 2010

Monsterin kynnet...

Tässä lupailemani postaus omista raatelukynsistäni (aika kaukana moisista..)
Luonnostaan kynteni kasvavat ihan mukavaa vauhtia, mutta ne ovat heikot ja liuskoittuvat erittäin helposti. Lisäksi ne alkavat kynsien reunoista lohkeilla luonnostaan kun tietty pituus on saavutettu eli ne haluavat muodostua luonnostaan teräviksi raateluaseiksi. Tähän kun lisätään Monsterimainen huolimaton kynsien käyttö, saadaan aikaan katkeilevat kynnet. Viimeksi taisin ihanan pitkiksi kasvaneet kynnet lohkaista kun siivotessa törkkäsin keskisormen oveen ja poikkihan se meni iloisesti. Pakkomielle pakotti katkaisemaan loputkin kynnet.

Olen laiminlyönyt kynsien hoidon tässä kaiken kiireen keskellä, mutta nyt aloitin kuurin OPIn Nail envyn kanssa. Lisäksi muhittelen niitä oliiviöljy-kylvyssä ainakin kerran viikossa. Lupaan. Töissä olen käyttänyt ahkerasti hansikkaita veden kanssa lutratessa (jo pelkästää käsieni ihon hyvinvoinnin takia) Lisäksi yritän olla viilaamatta kynsiäni samanpituisiksi, vaikka yksi menisikin poikki/katki..


Loppuun vielä kuva kynsistä nyt. Jatkossa päivitän kynsi-projektin etenemistä viikoittain. Tässä näkyy myös talven kuivattama iho. Granny!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti