lauantai 20. marraskuuta 2010

Namia vartalolle - Avon naturals vartalovoiteet

Asiaa Avonin naturals-sarjan ihanista vartalovoiteista. Omistan tuoksuina: kookos ja sitruunaruoho, granaattiomena ja mango, kirsikka ja muskotti sekä mansikka ja guava. Tällä hetkellä lempituoksuna on tuo kookos ja sitruunaruoho, jonka omistan myös vartalosuihkeena. Se on kivan raikas, kesäinen ja tuo mieleen muistoja menneeltä kuumalta kesältä. Ihanan piristävä tähän vuodenaikaan, joka ei ole suosikkiaikaani ollenkaan.


Voide/emulsio imeytyy ihoon nopeasti ja jättää ihon mukavan pehmeän tuntuiseksi. Mitään tehokkaasti kosteuttavia nämä eivät ole, mutta menettelee arkikäytössä silloin kun iho ei huuda kosteutusta. Tuoksut ovat mielestäni sopivan voimakkaita ja jäävät iholle melkoisen pitkäksi aikaa. Yhdessä pullossa on 200ml voidetta eli tämä riittää päivittäisessäkin käytössä pitkään. Hinta-laatu suhde on hyvä. Itse taisin maksaa 3,90€/ voide. Oli muistaakseni joku tarjous tuolloin meneillään.

Myönnän olevani laiska kroppaani kosteuttamaan, mutta kun voiteessa on hyvä tuoksu niin tuleehan sitä ahkerammin leviteltyä. Yleensä heti suihkun jälkeen ja iltaisin telkkaria katsellessa tulee rasvailtua. Talvella ahkerammin kuin kesällä. Olen myös huomannut, että tulee kausia jolloin kauneudenhoitoon tulee panostettua enemmän ja toisinaan taas se on viimeisiä asioita joita tulee tehtyä.

Onko joku muukin vastaavanlainen kausi-ihminen mitä tulee kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti