torstai 4. marraskuuta 2010

Mist and Set Spray by ELF

Mist & Set spray on pienessä suihkepullossa olevaa nestettä (60ml) joka sisältää Aloeta, vihreää teetä, kurkkua sekä  A-, C- ja E-vitamiineja. Tätä alkoholitonta suihketta suihkitaan meikatulle kasvoille noin käden mitan päästä kasvoista. Tämä tuote lupaa pitää meikit paikoillaan päivän mittaan sekä estää värien haalistumista (silmämeikki?) 

Tätä voi myös suihkia päivän mittaan "boostaamaan" meikkiä. Tuote kosteuttaa ihoa ja saa sen hehkumaan uudelleen.Itse koin aluksi suihkuttelun epämiellyttävänä, mutta siihen tottuu. Arastelin tämän käyttöä pitkään, mutta rohkaisin mieleni ja huomasin tämän käytön olevan ihan ok juttu. Aamuisin olen tätä suihkinut ja kerran kokeilin päivällä uudelleen suihkutella virkistys mielessä. En huomannut erikoista "pitoa" meikissä, mutta virkistävää tämän suihkuttelu oli työpäivän päätteeksi kun piti asioille vielä lähteä. Työkaveri sanoi, että meikki näytti tasaiselta ja "kivalta". Hmm.. pitää kokeilla uudelleen ja kysyä toinenkin mielipide.. :D

Hinta edullinen 3,50£. ELF nettikaupasta tilaaminen on helppoa ja toimitus on nopeaa. Yleensä viikossa tuotteet ovat jo perillä kun maksaa tilauksen PayPalin kautta. Suosittelen lämpimästi. Tuotteet ovat halpoja, mutta hintaansa nähden erittäin käyttökelpoisia.

2 kommenttia:

  1. Eikä! Tänään tein tilauksen e.l.f. :lle enkä huomannut tällaista tuotetta siellä, oon kuullut kyseisenlaisista suihkeista ja aina halunnut kokeilla :D Noh, ehkä ensi tilauksessa sitten. Innolla odottelen pakettia postista 8)

    VastaaPoista
  2. Löytyy kohdasta STUDIO. Alaotsakkeena Face. :)

    VastaaPoista