maanantai 15. marraskuuta 2010

Nine inch nails...

..on yksi suosikkini kaikista maailman bändeistä. Tämä postaus ei kuitenkaan liity kyseiseen Trent Reznorin luotsaamaan yhtyeeseen vaan kynsiin.

Kauneus on katsojan silmissä ja kaikkia ei voi miellyttää. Karkkipäivä blogin Sanni kertoi omien kynsiensä tarinan. En voi ymmärtää miksi kaikkien pitäisi olla samasta muotista tehtyjä. Suuri hatunnosto Sannille ihanasta kirjoituksestaan. :)

Itse kamppailen liuskoittuvien ja katkeilevien kynsieni kanssa ja olisin super iloinen jos saisin edes hieman pituutta nysiini. Paljon hehkutettu Opin nail envy lähti siis tilaukseen. Jos et vielä tiedä mikä Nail envy on niin asiaa valaisee esimerkiksi Ostolakossa blogin Virve tässä ja tässä.

Jos kynsien hoito on uusi asia itsellesi, niin mielestäni Amoriinin sivuilta löytyy hyvät ohjeet. Hoito-ohjeisiin pääset tästä. Lisäksi asiaa ranskalaisesta manikyyrista ja kynsien koristelustakin. Omien kynsien hoidosta kertoo Blushing omassa blogissaan.

Konad. Olen tekemässä postausta omasta konad-kokoelmasta, mutta sillä välin voin ohjata teidät katsomaan muutamaa tutorialia Youtuben ihmeelliseen maailmaan. Ensinnäkin, kuinka se toimii.. kas tässä video. Tässä kiva video kivoille kynsille. Kivaa. Tässä toinen. Olkaa hyvä. :)


Kynsiään voi koristella myös muilla tavoilla. Tässä ja tässä kivat videot. Kynsien kanssa näprääminen on kivaa! :D


PS. lupailemani postaus viime viikolla shoppailemistani kynsilakoista ilmestyy kunhan saan tarpeeksi valoa lakkojen kuvaukseen. Mutta hehkutan Goshin Rainbow lakan olevan juuri niin ihana kuin ajattelinkin. Aim in löööv! <3

1 kommentti: