torstai 7. maaliskuuta 2019

Glamglow Gravity Mud Mask Firming Treatment

Glamglow Gravity Mud Mask Firming Treatment tuli kokeiltavaksi Lookfantasticin adventtikalenterista vuosimallia 2018 (jonka olen siis ihan omilla rahoilla ostanut). Pieni tuubi oli mainio kokeilu tälle hehkutetulle kasvonaamiolle. Hintaluokkahan näissä Glamglown naamioissa on verrattaen aika kova.

Tämä kasvonaamio lupaa iholle välittömästi kiinteämmän ja napakamman ulkoasun. Se lupaa saada sinut siis näyttämään välittömästi nuoremmalta (kimmoisampi iho nuorekkaalla hehkulla varustettuna). Glamglow Gravity Mud Mask Firming Treatment on kuin kasvojen kohotus purkissa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta.

Tehoaineiksi tässä naamiossa nimetään taikapähkinävesi (Witch Hazel), TEAOXI® LICORICE  josta minulla ei ole mitään käsitystä sekä Althaea officinalis lääkeyrttinäkin käytetty kasvi jolla hauska englanninkielinen nimitys marshmallow leaf. Näistä kolmesta tutuin itselleni on tietenkin tuo taikapähkinävesi, jota käytän yksinään välillä kasvovetenä sillä se supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ihoa mukavasti.

Naamio on helmiäisen hohtavaa ja valkoista kunnes se kasvoilla alkaa kuivua hopeisen chromiseksi avaruusnaamioksi. Voin kertoa että perheen pienin saattoi järkyttyä äidin kasvonaamiosta vaikka onkin tottunut jo äidin naamiopäiviin ja hiustenvärjäysturbaaneihin. Naamiota tulee levittää puhtaille kasvoille tarpeeksi paksu kerros että se lähtee poistovaiheessa kokonaisena pois kasvoilta.

Naamion annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 30 minuttia tai kunnes se on kokonaan kuivunut. Sen jälkeen sen voi poistaa kasvoilta vain nappaamalla naamion reunasta kiinni ja vetämällä pois kasvoilta yhtenä kappaleena. Jos kasvoille jää naapiota, voi sen pyyhkiä pois vaikka pehmeällä kasvopyyhkeellä. Kasvojen pesua ei heti suositella jos halutaan pitää optimaalisin saavutettu tulos naamion jälkeen.

Kasvot todella tuntuivat kimmoisammalta kuin ennen naamiota. Iho on tasavärisempi ja jotenkin paremman näköinen. Iholla ei kuitenkaan ollut mitenkään kiristelevää tunnetta enkä olisi välttämättä kaivannut kasvovoidetta. Olisi hauska kokeilla tätä myös hivenen ikääntyneemmälle iholle. Lienee tarpeetonta sanoa ettei face lift- efekti kestänyt montaa päivää? Tosin tämä antoi lisäpontta hoitaa jatkossakin ihoa hyvin. Nuorekas ulkonäkö on kuitenkin ihan kiva lisä ruuhkavuosissa.

Suosituskäyttöväli naamiolle on kaksi kertaa viikossa tai aina tarpeen vaatiessa. Hintaa tuotteella on noin 45-49 euroa / 50g purkki. Lisäksi saatavilla on isompi koko, 100g tuubi. Tätä voisin harkita jossain vaiheessa ostavani itse. Etenkin ennen joitakin tärkeitä juhlia tämä voisi olla kiva tapa valmistautua ennen meikkiä. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti