tiistai 12. maaliskuuta 2019

Mane and Tail Shampoo and Conditioner

Minun ei ensin pitänyt näistä kirjoittaa blogiin, mutta kun sain tuosta hoitoaineesta niin erinomaisen avun pojan takkutukkaan, niin pyörsin päätökseni. Olen saanut nämä Lookfantasticin adventtikalenterista (2018, jonka tosin ihan itse olen maksanut). Nämä ovat ensimmäinen kosketukseni tähän tuotesarjaan. En ehkä itse olisi kaupan hyllyltä ulkoasun takia näitä ostanut kokeiluun.

Original Mane ‘n Tail Shampoo lupaa hoitaa hiuksia jättäen ne pehmeiksi, helposti käsiteltäviksi ja kiiltäviksi. Shampoo lupaa puhdistaa hiukset viemättä niistä niiden luonnollisia öljyjä. Ajan myötä se lupaa tehdä hiuksistasi vahvemmat, pidemmät ja terveemmät. 60ml kokoinen pullo on ollut käytössä riittoisa ja ihan hyvä shampoo, vaikutuksen teki kuitenkin tuo hoitoaine.

Original Mane ‘n Tail Conditioner hoitoaine lupaa myös samoja asioita kuin edelle esitelty shampoo. Sen vaikutusajaksi annetaan muutama minuutti mutta toki voit käyttää sitä myös hiusnaamion tapaan 10 minuutin vaikutusajalla. Hoitoainetta voi käyttää myös hiuksiin jätettävänä hoitoaineena jos kuiva hiuslaatusi sitä kaipaa. 

Yleensä tykkään käyttää lapsille luonnonkosmetiikkaa, mutta kun pojan takkutukka alkoi näyttämään siltä ettei sitä avata kuin saksilla niin päätin testata tämän hoitoaineen. Lähtötilanne oli siis aivan karmea takku takaraivolla, sellainen joka tuo itkun äidin silmäkulmaan. Laitoin kunnolla kylvyn ajaksi tätä Mane ‘n Tail hoitoainetta hiuksiin pituudeltaan vaikuttamaan. Yllätys oli suuri kun lähdin huuhtelemaan tätä, hiukset näyttivät oikenevan jo huuhteluvaiheessa. Eikä hiuksia tarvinnut leikata yhtään takkujen selvittämiseksi. Hiukset sai harjattua verrattain helposti ja ne näyttivät hyväkuntoisilta muttei raskailta tai lähmäisiltä. 

Tästä tuli pojan oma hoitoaine. Hänen ohut hiuslaatunsa menee jostain syystä aina takaraivolta heti linnunpesää muistuttavaksi palloksi. Mutta tämän käytön aloittamisen jälkeen suurin ongelma on kadonnut. Lisäksi laitan toisinaan hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Pipokausi on aina ikävä kun päänahka kutisee villamyssyn alla ja pipon läpi rapsuttelu saa heti rastaosion syntymään takaraivolle. Mutta enää minun ei tarvitse olla kauhuissani selvitysrymban kanssa.

Mane and Tail Shampoo and Conditioner sopivat kaikille hiustyypeille. Lookfantastic tarjoaa muuten kirjoitushetkellä tämän kaksikon (335ml pulloissa) tarjoushintaan 11,95 euroa. Eli kyseessä on edulliset tuotteet hiuksille. Suosittelen kokeilemaan etenkin tuota hoitoainetta jos sinulla on kuivat ja helposti takkuuntuva tukka. 

Mane and Tail Shampoo ja hoitoaine

2 kommenttia:

 1. Mä ihastuin myös tähän sarjaan LF joulukalenterin kautta ja olen tilannutkin shampoota tuon jälkeen lisää. Sitä voi muuten käyttää myös lemmikkien turkin pesuun joten monikäyttöinen tuote :D myös se sarjan käsirasva on ihan huikean hyvä, koska imeytyy välittömästi. Purkit ei niin kauniit, mutta sisältö aivan timanttista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta tuo ulkoasu-sisältö-asia.

   Täytyykin kokeilla kissan pesua tällä :D

   Poista