torstai 5. heinäkuuta 2018

YA Naturae Silmänympärysvoide

Tänään esittelyssä kotimaista luonnonkosmetiikkaa, jota voi ostaa Apteekista. Kyseessä on YA Naurae eli Yliopiston Apteekin oma Ecocert-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja. Sain tämän silmänympärysvoiteen testiin Luonnonkaunis-messuilla ja olen sitä tehokkaasti käyttänyt. Itse asiassa uuden hankinta olisi ajankohtainen...

Voidetta suositeltiin nimenomaan silmänympärysihon turvotukseen sekä tummiin silmänalusiin. Voide sisältää mustaseljauutetta, jonka kerrotaan vähentävän turvotusta sekä kirkastavan ihon sävyä. Lisäksi voide lupaa kosteuttaa ihoa ja auttaa sitä uudistumaan. Ja testiin sopivat tummat silmäpussit täältä löytyvätkin valmiiksi..

Voide levittyy iholle hyvin eikä jätä jälkeensä minkäänlaista jälkituntemusta, omaan ihooni voide suorastaan solahti. Mutta en kokenut etteikö voiteen kosteutustehot olisi riittäneet. Päinvastoin. Tällä hetkellä silmänaluseni eivät ole olleet niin tummat tai turvonneet kuin talvella, mutta ehkä pientä parannusta olen siinäkin suhteessa huomannut. Itse arvostan pakkausmuotona tuota pumppupulloa. Voidetta tulee annoteltua oikea määrä eikä pakkaukseen pääse ilmaa tai muuta sinne kuulumatonta. Ja tosiaan tuote on kehitetty ja valmistettu Suomessa eli suuri plussa siitä. 99,4 % tuotteen ainesosista on luomua alkuperältään ja 20,2% niistä tulevat orgaanisesti viljeltyinä. Edelleen arvostan suuresti.

Voide on hajusteeton ja sopii myös vegaaneille osaksi ihonhoitoa. Tämän lisäksi nämä YA Naturaen tuotteet ovat sangen edullisia ollakseen näin laadukkaita ja kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Tämäkin silmänympärysvoide 15ml maksaa kirjoitushetkellä 10,90 euroa. Jos etsit helposti saatavaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa niin kurkkaapa Apteekin hyllylle ensi kerralla. Täältä lämpimät suositukset tälle tuotteelle.


*Voide saatu testattavaksi blogin kautta. 
Mielipiteet luonnollisesti omia ja rehellisiä.

4 kommenttia:

 1. YA Naturaella on paljon hyviä tuotteita ja tuo sy-voide on minunkin mielestä todella hyvä tuote. Pitääkin muistaa taas ostaa uusi, kun edellisestä on jo aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on mun uus suosikki sy-voide. Mukavaa että muutkin ovat löytäneet tämän tuotteen :)

   Poista
 2. Kiinnostavan oloinen tuote. Tämä päätyi nyt ostoslistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Jos muistat niin tulethan tänne kertomaan mitä pidit tuotteesta? :)

   Poista