maanantai 23. toukokuuta 2016

Resultime by Collin Paris Micellar Cleansing Water

Resultime by Collin Paris on ollut itselleni vieras brändi, mutta goodiebagin kautta pääsin tutustumaan tähän muutamien näytekokoisten tuotteiden voimin jotka kuvassakin näkyvät. Resultime on alkujaan ranskalainen hoitolasarja, joka on kehitetty vuonna 1957. Jälleenmyyjiä pääset kurkistamaan tästä.

Tämä esiteltävä Resultime Micellar Cleansing Water on tyypillinen misellivesi. Se poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta ja toimii kasvovetenä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tätä tuotetta voi käyttää normaalisti aamuin illoin tai tarpeen vaatiessa esimerkiksi kuntosalilta lähtiessä freesaamaan hikiset kasvot. Resultime Micellar Cleansing Water ei sisällä alkoholeja.

Tämä on ollut käytössäni iltaisin ja näytekoon perusteella olen tästä tykännyt eikä atooppinen ihoni ole pahastunut kokeilusta lainkaan- päinvastoin. Iho tosiaan tuntui puhtaalta ja pehmeältä, mutta kimmoisalta sekä näytti raikkaalta ja tasaiselta. Hintaa 200ml tuotteella on noin 29 euroa. Voisin ostaa tätä uudestaan, en ehkä täydellä hinnalla mutta pienen tarjouksen turvin kylläkin.


Onko Resultime teille entuudestaan tuttu sarja?


Resultime


INCI:
Water (Aqua), Centaurea Cyanus Flower Water, Propylene Glycol, Sodium PEG-7, Olive Oil Carboxylate, Glycerin, Centifolia Flower Extract, Serine, Phenoxyethanol, Arginine, PCA, Sodium Methylparaben, Alanine, Malic Acid, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Threonine, Lactic Acid, Sodium Lactate, Sorbitol, Urea, Citric Acid, Methylparaben, Sodium Chondroitin Sulfate, Potassium Sorbate, Glucose, Glycine, Ethylparaben, Butylparaben, Benzyl Benzoate, Propylparaben, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Isobutylparaben, Mourera Fluviatilis Extract, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Allantoin

2 kommenttia: