torstai 26. toukokuuta 2016

Birch & Algae Balancing face soap by Madara

Tänään esittelen teille tämän Luonnonkaunis 2016-messuilta ostamani Madaran kasvosaippuan. Kyseessä on vegaaneillekin sopiva kasvojenpuhdistaja kätevässä palassa. Tämä on helppo ottaa mukaan matkalle sopivassa säilytysrasiassa (esimerkiksi Lushin kotelon uskoisin käyvän hyvin). Madara on eläinkokeetonta kosmetiikkaa Latviasta.

Saippuan kerrotaan sisältävän vehnänalkioöljyä ja kasvissokereita, jotka auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa. Kuten nimikin kertoo, sisältää saippua myös ihoa ravitsevaa koivu-uutetta sekä merilevää, jonka ainesosat tasoittavat ja stimuloivat ihoa. Saippua vaahtoaa erittäin hyvin ja pehmeä vaahto on miellyttävä hieroa kasvoille. Tuoksu ei ole liian voimakas, mutta tuoksu löytyy. Iho jää huuhtelun jälkeen pehmeäksi ja hyvinvoivan näköiseksi. Atooppinen ihoni ei ole ollut pahoillaan käytöstä, vaikka palasaippua saattaa kuulostaa kuivattavalta tuotteelta.

Hintaa saippualla on Madaran verkkokaupassa 7 euroa eli edukas tuote kyseessä. Suosittelen kokeilemaan jos olet etsinyt edukkaampaa luonnonkosmetiikan tuotetta kasvojen puhdistukseen. Tätä voisi suositella myös miehille, koska tuoksunsa puolesta tuote on hyvin unisex. Tätä tulee varmasti ostettua toisenkin kerran.

Millaisia kokemuksia sieltä puolen näyttöä löytyy luonnonkosmetiikasta
ja palasaippuoiden maailmasta?
Birch & Algae Balancing face soap by Madara


Birch & Algae Balancing face soap by Madara


Birch & Algae Balancing face soap by Madara
4 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä Madaran karhunvatukka & valkosavi kasvosaippua. Sillä saa kasvot pestyä natisevan puhtaan tuntuisiksi. Päivittäiseen käyttöön on sekaiholleni hieman tujua ja aiheuttaa pientä kuivumista, mutta käytän saippuaa silloin kun iho on rasvaisempi ja kaipaan tehokasta puhdistusta. Tykkään kyllä :)

  Herbinan kasvosaippua oli aika samanoloinen, mutta se ei enää kuulu valikoimiin. Nyyh.

  Lushin Fresh Farmacy kasvosaippua on myös mieleeni. Sopii hyvin iholle etenkin silloin kun epäpuhtauksia/rasvaisuutta alkaa pukkaamaan. Tämä on myös aika tehokkaasti puhdistava mutta ei pahemmin aiheuta ihon kuivumista.

  VastaaPoista
 2. Itselläni juuri tuo kyseinen saippua odottaisikin korkkaamistaan :)

  VastaaPoista
 3. En ole käyttänyt kasvoille tarkoitettuja palasaippuoita, mutta kropalle senkin edestä: :)

  VastaaPoista
 4. Musta tuntuu, että saippuat aina kuivattaa kasvoja, mutta vartalolle tykkään käyttää :)

  VastaaPoista