torstai 5. toukokuuta 2016

Toisen roska on toisen aarre - Menthe

Tämä ihana minttuinen creme kynsilakka on tullut luokseni toisen kosmetiikkabloggaajan luota. Onneksi, sillä ihastuin tähän täysillä viimeistään kun iskin sen kynsilleni. Tämä kynsilakka on Yves Richerin Botanical Colour- sarjasta ja sävyn nimi on 71 Menthe. YR:n verkkokaupassa lakkaa kuvaillaan seuraavasti:

Huippulaadukkaat kynsilakat ovat kasvimaailman väriloiston inspiroimia. Hellävarainen koostumus sisältää kiiltoa tehostavaa luonnollista elemihartsia. Kynsien muotoa mukailevalla, viuhkamaisella siveltimellä saat lakan levittymään ammattimaisen tasaisesti ja teet väristä todella intensiivisen. Ei sisällä tolueenia, formaldehydiä eikä kamferia.

Hintaa kynsilakalla näyttäisi olevan 5,52 euroa. Ei ihan mahdoton hinta näin hyvästä lakasta. Kynsilläni on yksi, paksuhko kerros ja se melkein riittää. Tai se riittää omille lyhyille kynsille, mutta hivenenkään pidempien kynsien kärjet kyllä kuultaisivat läpi. Lakan sivellin on tosiaan kehujen arvoinen, kolme vetoa riittää kynsille. Ensimmäinen veto keskelle ja yksi molemmin puolin. Tadaa. Melko siisti lopputulos. Arvostan.

Kynsilakathan ei kynsilläni jostain syystä tykkää pysyä, oli se aluslakka mikä vaan. Laitoin tämän ilman erillistä aluslakkaa ja se pysyi ihmeen kaupalla hyvänä vakuuttavat neljä päivää. Olin hämmästynyt. Ja tyytyväinen. Sävy on minttuinen, mutta selkeästi vihreään menevä. Tämä voisi näyttää aivan upealta mattaisena.


Iskeekö minttu teihin?
Itselleni tuli himotus ostaa minttujäätelö.menthemint


mint

6 kommenttia:

 1. Iskee ihan täydellinen kesäväri ja Yvesin uusissa lakoissa on tosi hyvä pysyvyys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en omistaisi miljoonaa (300-400 kynsilakkaa) niin ostaisin varmaaan just Yvesin lakkoja. Muutenkin Yves on kohonnut mun silmissä mummon kosmetiikasta sellaiseksi mitä itsekin voin ostella ajattelematta sen olevan jotenkin "Old Schoolia" :D

   Poista
 2. Multakin löytyy menthe, se on ihastuttava :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on tää lakka ja tykkään kyllä kovasti.

  VastaaPoista