maanantai 16. toukokuuta 2016

Detox your home - Lilly´s eco clean

Käväisin Luonnonkaunis-messuilla piipahtamassa kuten jokunen aika aiheesta bloggailinkin. Kosmetiikan shoppailun sijaan raahasin kotiin luonnollista pesutehoa kodin pinnoille. Laveran pisteellä oli mainio "osta kaksi maksa yksi"-tarjous ja nappasin heti kaksi Lilly´s eco clean kodinpuhdistajaa. Merkki ei ollut itselleni entuudestaan tuttu, mutta luonnonmukainen kodinhoito kiinnostaa paljon. Etenkin pikkumiehen syntymän jälkeen on tullut mietittyä näitäkin asioita enemmän.

Tämä irlantilainen tuoteperhe sisältää tuotteita, joissa luotetaan kasvi-ja mineraalipohjaisiin ainesosiin ja niiden pesutehoon. Tuotteissa käytetään niin paljon luomulaatuisia ainesosia kuin mahdollista sekä suositaan lähituotantoa. Myös pakkauksissa ajatellaan luonnon parasta, ne on valmistettu 50% kierrätysmuovista. Tuotteita saa myös kätevissä ja luontoa säästävissä täyttöpakkauksissa. Yritys myös lähettää uuden etiketin pulloihin jos sellaista kaipaa kuluneen, vanhan etiketin tilalle. Itse tuotteet ovat vegaanisia.

Hauskaa on että tuotteissa luotetaan niihin perinteisiin vanhan ajan ainesosiin, kuten etikkaan ja sitruunahappoon. Etenkin ostamani rasvan- ja kalkinpoistaja tuoksuu todella voimakkaasti etikalta. Tosin tuoksu hälvenee nopeasti. Mies kyseli heti miksi keittiössä haisee etikka... Itseäni tuoksu ei niin haittaa, koska tuote on tehokas! Paljon parempi mitä uskalsin toivoa. Tämä jää vakiokäyttöön meidän perheessä.

Sarjasta löytyy astianpesuaine, lattianpesuaine, yleispuhdistusaine, wc- puhdistusaine, rasvan ja kalkinpoistaja, pyykinpesuneste kahdessa vaihtoehdossa (appelsiininkukka ja kamomilla, hajusteeton). Lisäksi löytyy luonnollinen huuhteluaine, joka auttaa saamaan pyyhkeistä ihanan pehmeitä- tuotteessa on lisättynä eteerisiä öljyjä, appelsiininkukkaa ja kamomillaa sekä luomu aloe veraa, joka lupaa pitää pyykistä ja ihosta huolta. Se onkin ostoslistallani seuraavana.


Onko teillä ollut kokeilussa luonnollisemmat pesuaineet kodin pinnoilla?
Suosituksia otetaan vastaan kiitollisena.
Detox your home


Detox your home


6 kommenttia:

 1. Itse olen miettinyt kanssa näitä juttuja ja itseasiassa sain näitä Lilly`s Eco -tuotteita testiin hetki sitten. Vielä en ole ehtinyt kokeilemaan näitä, mutta mielenkiinnolla testaan. Toivon, että joukosta löytyy uusia suosikkeja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää! Kertoilethan kun olet tuotteita testannut että mitä pidit? :)

   Poista
 2. Yleispuhdistusaineen olen vaihtanut jo luonnollisempaan vaihtoehtoon, mutta täytyy sanoa, että muissa on tullut tartuttua siihen mihin aiemminkin. Pitäisikin asiasta ottaa tarkemmin selvää ja vaikka pikkuhiljaa alkaa katsoa luonnollisempia vaihtoehtoja tilalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin olen tehnyt. Kulutan loppuun aiemmin ostetut mutta tulevaisuudessa ostan luonnollisempaa pesutehoa kotiin :)

   Poista
 3. Mulla on tavoitteena siirtyä esim. tiskiaineessa ja muissa kodinpesuaineissa luonnolliseen suuntaan, kunhan nykyiset loppuu. Mummi ja Minä on yksi kiinnostava merkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummi ja Minä on ihana! <3 Mulla on ollut polkakarkki ja mansikkamarenki tuoksuiset pesuaineet! Aivan ihania tuotteita <3 <3

   Poista