perjantai 19. helmikuuta 2016

Olisiko aika jo vaihtaa hiustyyliä?

Olen pitkään jahkaillut hiusten lyhentämistä ja kas, löysinpä nämä vanhat naamakuvani vanhan kameran muistikortilta. Ei kuulkaas auttanut yhtään hillitsemään himoa tehdä tälle pehkolle jotakin radikaalia. Ja ei, sininen tukka ei ole radikaali. Lisäksi paluu punaiseen tukkaan on erittäin kutkuttava! Ehkä liiankin kanssa.

Kuvissa hiuksissa on Elumenin rr@all. Paras punainen hiusväri. Ikinä. Edelleen hiusteni latvoissa löytyy puhdas punainen vivahde, joka on alkujaan Elumenilla värjäämisestä. Eli sitä ei saa vuosien mittaan pois kuin leikkaamalla. Ainakaan jos värjää hiuksiaan punaisella vuosia yhtämittaan.

Olen nyt jumittanut pitkäksi venähtäneen tukan kanssa ja minua alkaa ärsyttämään, että hiukseni ovat aina joko nutturalla tai ponihännällä. Aina. Mieskin jo kysyi voisinko kokeilla jotain uutta tyyliä ainaisen mummo-tyylin (nuttura) ohella. Käyn sen verran harvoin juhlissa että hiukset ovat juhlakampauksella kaksi kertaa vuodessa. Muutoin ne on sidottuna jonnekin suuntaan, koska helppous ja lapsi. Ja laiskuus.


Mitä mieltä raati on? Milloin on hyvä aika vaihtaa hiustyyliä uuteen?
Koska itse olet viimeksi tehnyt jotain radikaalia hiuksillesi?
 
 

Vanhat hiukset v.12
 
 
Vanhat hiukset v.12
 
 
Vanhat hiukset v.12

5 kommenttia:

 1. Hää on niin kaunis! Ja sulla on mun mielestä vaihtunut hiussävy ihan kiitettävää vauhtia. Mieti, mulla on kuitenkin ollut 15 vuotta samanlaiset :D Nyt sitten ekaa kertaa oman sävyn kasvettua niin pitkäksi siirryin tummempaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaww, kiitos Ihana! Joo, mä olen kompensoinut mun leikkuuhimoja värin vaihtelulla mutta ei se auta. Myönnän että leikkasin itse hiuksia eilen about kymmenen senttiä (ainakin) ja nyt tuntuu ihanan keveältä pää ja ajattelin varata kampaajalle ajan että otetaan lisää pituutta pois. :D

   Poista
  2. Ja sun uusi tukka sävy on just ihana! Mä ajattelin ensin etten luovu pitkästä tukasta, mutta tässä sitä taas ollaan. Onneksi tää on kasvava luonnonvara, niin voi hyvin leikitellä pituudella. :)

   Poista
 2. Minä justiinsa pätkäsin tukkani, kun alkoi tympiä ainainen hiusten kiinnipitäminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel You! Ja kun mieskin asiasta huomautti niin ehkä on aika uudistaa karvat. :D

   Varasin itse asiassa ajan kampaajalle tänään. :)
   Ensi kuun alussa lähtee hiuksia reippaasti pois. Jännää!

   Poista