perjantai 5. helmikuuta 2016

Denova Pro Soothing serum

Tein pienen inventaarion kosmetiikkakätköihin ja löysin sieltä tämän harmikseni vuosiksi unholaan jääneen seerumin viimeiset rippeet. Miten olenkaan aikanaan unohtanut tämän seerumin olemassa olon ja jemmannut sen näin hyvin? Onneksi käyttämättä jäi vain muutaman kerran verran tuotetta. Muistan tehokäyttäneeni tätä aikanaan tyytyväisenä.

Kyseessä on siis ammattisarja Denova Pron kasvoseerumi. Denova Pro tuotteita valmistaa puolalainen Ziaja Ltd, jonka tuotteita olen aiemmin blogissani vilautellutkin. Denova Pro sisältää melkoisen laajan valikoiman tuotteita ihonhoitoon ja on nimenomaan kauneushoitoloihin suunnattu tuoteperhe jossa on mukana kotihoitotuotteita kuluttajille. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tämän seerumin olen saanut kokeiluun blogin kautta. Sarjan tuotteiden jälleenmyyjiä pääset etsimään tästä.

Kasvoseerumien tarkoitus on tehostaa kasvojenhoidon vaikutusta ja ne sisältävät runsaasti vaikuttavia aineita. Soothing serum on nimensä mukaisesti rauhoittava seerumi, eli se rauhoittaa ihoärsytystä ja estää niiden syntyä vahvistaen ihoa samalla kosteuttaen sitä. Vaikuttaviksi aineiksi nimetään: 

 provitamiini B5 (D-pantenoli), lehmusuute, lakritsiuute, hevoskastanjauute, sypressiuute, aloe-uute, allantoiini.


Seerumi on pakattu kätevästi tuubiin, mutta on verrattain pieni kooltaan. Tuotetta on vain 15 ml. Seerumi on koostumukseltaan läpinäkyvää, hivenen geelimäistä. Mitään tuoksuja seerumissa ei ole. Seerumi imeytyi ihooni nopeasti (testasin nyt tuotetta hivenen kämmenselkään ja hyvin iho imaisi sen itseensä, vieläkin harmittaa että tämä on jäänyt käyttämättä loppuun.) Seerumilla on hintaa noin 15 euroa. Täytyykin kokeilla Denova Pron tuotteita laajemmin tulevaisuudessa. Tähän on ollut muutama muukin bloggaaja tyytyväinen, esimerkkinä Kosmetiikkatestin Ninni.


Onko siellä puolen näyttöä kokemusta Denova Pro tuotteista?
Löytyykö teidän inventaarioista harmittavia unohduksia?

Loppuneet 10-12/2015

2 kommenttia:

  1. Tämä oli hyvä muistutus. Denova Pro on hyvä ja edullinen. Tykkäsin seerumeista kovasti, vaikka ne aika pieniä olivatkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli itsellenkin hyvä muistutus kuinka hyvä tuote oli kyseessä. :)

      Poista