maanantai 15. helmikuuta 2016

Miehinen Tigi

Tigi on tunnettu marjaisista, karkkisista ja sellaisista vähän söpöistä tuoksuista. Olikin mukavaa saada testattavaksi miehisempää Tigiä - harmi vaan että puoliskoni on kalju. Ei hiuksettomuus testiä ojaan kaada, sillä onhan minulla hiukset joihin voi kokeilla. Mieheltä kyselin lähinnä tuoksusta mielipidettä.

Bed Head Charge Up shampoo on suunnattu miehille ja se näkyy pakkauksen ulkomuodossa. Itsekin tykkään hieman roisista ulkoasusta. Shampoo on tuuheuttava ja sitä voi käyttää päivittäin. Tuoksu on todellakin miehinen. Ei aivan Axe, mutta sinne päin hienostuneempana versiona. Puoliskoni totesi sen olevan "ihan hyvä, vois käyttää". Tuoksu on kyllä aika voimakas ja INCI-listallakin se on heti neljäntenä eli tuoksua on lisätty reippaalla kädellä. Shampoo pesi hiukset hyvin puhtaiksi eikä tarvetta uusintakierrokselle ollut. Tuuheuttavaa efektiä en oikein päässyt kokemaan tämän raskaan ja yli rintsikanmitan ylittäneen tukkani kanssa.

Tämä olisi varmasti yksi miehen tuotteista treenikämpällä jos hänellä hiukset olisi. Hintaa shampoolla on noin 11-14 euroa ostopaikasta riippuen. Saatavilla on myös saman sarjan hoitoaine. Minä ainakin nuuhkuttelisin hänen hiuksia samalla tavalla kuin tätä käyttäessäni huomasin tekeväni omille hiuksille.


Käyttääkö teidän miehet ihan omia tuotteita hiuksille tai ylipäätään vai
huomaatteko että teidän tuotteita on lainailtu?
 


Loppuneet 10-12/2015INCI: Water (Aqua/Eau), Sodium Laureth Sulphate, Cocamidopropyl Betaine, Fragrance (Parfum), Sodium Chloride, Glycol Distearate, PPG-9, Hydroxypropyl Methylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Dipropylene Glycol, Sodium Benzoate, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Megnesium Nitrate, Sodium Citrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Butylphenyl, Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonone, Linalool

2 kommenttia:

  1. Miehellä on aina oma shampoo, vaikka olenkin kehottanut käyttämään esim. tällä hetkellä käytössäni olevaa Dermosilin shampoota, kun se ei ole sellainen tyttötuoksuinen! :D Mutta ainahan tuo näyttää jonku oman törpön ostavan, yleensä Head&shouldersia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin mies ostaa aina niitä samoja tuotteita, ehkä ne on hyviksi todettuja?... Yritän kyllä ehdotella välillä tuotteita vaihtoehtoisina, mutta ne samat purnukat kaapista löytyy... :D

      Poista