keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Moroccanoil Extra Volume kaksikko

Tämä kaksikko oli mukava pari suihkussa. Nämä sain kokeiluun goodiebagin mukana. Moroccanoil tuntuu toimivan aina. Oli kyse sitten siitä kuuluistasta öljystä tai nyt tästä parivaljakosta. Kyseessä on hiuksille lisätuuheutta lupaava shampoo ja hoitoaine, jotka sopivat kaikenlaisille hiuksille. Parhaiten tulokset näkee ohuessa, veltossa hiuksessa. Molemmat sisältävät sitä kuuluisaa arganöljyä. Kumpainenkaan ei sen sijaan sisällä  fosfaatteja, sulfaatteja tai parabeeneja.

Tuuheuttava shampoo on oikeasti hyvin pesevä, vaikka sen kerrotaan öljyä sisältävän- itse en tosin ilmavuutta hiuksissa niin huomannut, mutta puhtaat niistä tuli. Suomessa Moroccanoilia saa ostaa esimerkiksi Idhairilta, jossa kuvassa näkyvä 70ml pullo maksaa 10 euroa. Tuoksumaailma on sitä ominaista Moroccanoilia, joka tuntuu jakavan mielipiteet kahtia. Itse tykkään.

Tuuheuttava hoitoaine oli rakkautta sen kuuluisan öljyn tapaan. Hiukset kiilsivät ihanasti eikä niiden kanssa tarvinnut taistella suihkun jälkeen. Tähän kohtaan sydän, koska hiukset ovat hieman venähtäneet ja kampaajalla olen viimeksi käynyt muutamia päiviä ennen synnytystä. Josta on jo kohta vuosi aikaa! Hoitoaineen vaikutusaikakin on siedettävä muutama minuutti. Sen verran jaksaa odotella. Tuuheuttavaa efektiä en tosiaan hoitoaineen jäljiltäkään huomannut. Pitkäksi venähtäneellä raskaalla hiuksella saattaa olla osuutta asiaan. Hinta on sama kuin shampoolla.


Vieläkö Moroccanoil jaksaa kiinnostaa ihmisiä?
Vai menikö buumi jo ohitse?Loppuneet 10-12/2015

6 kommenttia:

 1. Mä tykkään edelleen, varsinkin just tästä Volume -sarjasta. Aina silloin tällöin käytän, yksiä harvoja hiustuotteita mitä ostan aina uudestaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä hyvä, vaikka en tuota tuuheutusta huomannutkaan. Mutta ei tätä lettiä nosta muu kuin kilo hiuslakkaa. Kampaaja-aikaa kalenterista vilkuilen. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No hyvä! Ja vaikka buumi on mennyt hieman ohi, niin eihän tuotteet siinä huonone ollenkaan. :D

   Poista
 3. Mä ostin juuri sen syväpuhdistavan shampoon ja aion kyllä ehdottomasti kokeilla sarjalta muutakin! Volyymi-linja kiinnostaa, samoin se kosteuttavakin. Eli kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusvärini takia olen jättänyt syväpuhdistavat pois, mutta sarjan tuntien kyseessä on varmasti toimiva tuote. Ehkä minäkin joskus siihen pääsen tutustumaan, heti kun sininen tukka jää unholaan. :)

   Poista