maanantai 22. helmikuuta 2016

Jamela Kamomilla mineraalikollageeninaamio

Tämä kasvonaamio on tullut goodiebagissa testattavaksi. Minulle tuli välittömästi Jim Carreyn The Mask mieleen. Tämä kasvonaamio lupaa tehdä ihosta pehmeän ja hoitaa sitä monin tavoin sisältämiensä ainesosien ansiosta. Se lupaa muun muassa auttaa vähentämään ihon punoitusta ja ihottumia. Miehen mielestä tämä näytti vähintäänkin arveluttavalta paketissaan.

Naamio asetetaan kasvoille, siinä on aukot silmille ja nenän kohdalla on muotoleikkaukset avuksi asetteluun. Itselläni oli aluksi ongelmia saada naamio asetettua kasvoille niin että se olisi ollut hyvin kasvonpiirteisiin nähden. Lisäksi olisi pitänyt loikoilla sohvalla eikä yrittää kirjoittaa tätä postausta. Onneksi hiuspanta otsalle aseteltuna antoi tuen naamiolle, eikä se lähtenyt valumaan alaspäin. Leuan kohdalta naamio jäi vähän lörpöttämään, mutta muutoin se istui kasvoille kohtalaisen hyvin. Voin kertoa ettei miehen mielipide arveluttavasti vähentynyt tässä vaiheessa oleellisesti.

Naamion annetaan vaikuttaa vähintään 30 minuuttia, mutta sen voidaan antaa olla kasvoilla jopa 5 tuntia. Naamio kuivahtaa pidemmällä vaikutusajalla kasvoille. Suositus on käyttää naamiota pari kertaa viikossa. Jamelan nettisivuilla on vinkki naamion liuottamisesta. Eli kaadat 3dl vettä astiaan naamion päälle ja sekoittelet kunnes naamio liukenee kokonaan. Liuos on käytettävä heti esimerkiksi vartalolle tai vaikka jalkakylpynä kuten itse tein.

5 kpl naamiota maksaa noin 70 euroa. Esitteen mukaan naamio on vegaaninen, se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä sitä ole testattu eläinkokein. Naamio ei myöskään sisällä alkoholia. Olen kokeillut aiemmin Jamelan kultakollageeni silmänalusnaamioita, voit kurkata kokemukseni tästä. Näitä kollageeninaamiota on saatavilla myös muun muassa Teepuuöljy-, Laventeli-, Ruusu-, Mustaruusu- sekä Merilevä-versioina. Minun naamioni oli vanhaa mallia, sillä näiden kollageeninaamioiden INCI näyttää muuttuneen Jamelan verkkosivujen mukaan. Alla minun naamioni INCI paketin mukaisesti. Laventeli kollageeninaamio kuulostaa ihanalta!  Ajattelen näiden kollageeninaamioiden olevan hieman ns. ylellisempää ihonhoitoa, ihan suosituksen mukaista 2-3 kertaa viikossa en ehdi naamioitua, koska teen nämä kauneustoimet aina illalla lapsen mentyä nukkumaan.


Onko Jamelan tuotteet tuttuja?
Kuinka monta kertaa viikossa käytät kasvonaamioita?Jamela Kamomilla mineraalikollageeninaamio

 
INCI:
Aqua, Propylene Glycol, Betaine, Pumice, Glycerin, Chrysanthellum Indicum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Glycine Soja Protein, Hyaluronic Acid, Allantoin, Phenoxyethanol, Cl 77288
 

5 kommenttia:

 1. Mä käytän 2-3 kertaan viikossa, mutta enää tosi harvoin tällaisia poisotettavia vaan olen siirtynyt melkein kokonaan yönaamioihin.

  Jamelan kultanaamio on tuttu ja se oli ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yönaamiot on kyllä tosi käteviä! Mä käytän sekä että. Jos oikein hemmottelen itseäni niin nää poispestävät/-otettavat on silloin käytössä. :)

   Poista
 2. Onhan tuo tosiaan aika erikoisen näköinen :D
  En tiedä muistanko väärin vai onko jonkun boxin mukana tullut ko.merkin silmänympärysnaamiot!? Nimi ainakin tutuhkolta kuullostaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun mä muistelen ihan samaa etä jopa Livboxin mukana olisi tullut ne silmänalusnaamiot! :)

   Poista
  2. Joo, kyllä. Oonhan mää siitä ihan postannutkin.

   http://meikkimonsterinmaailma.blogspot.fi/2015/05/kultakollageeni-silmanalusnaamiot.html

   Livboxin pitkäaikaistilaajien lahjuksena ne on tullut. :)

   Poista