keskiviikko 24. helmikuuta 2016

CrazyColor - Peacock Blue

CrazyColorin riikinkukonsininen shokkiväri pääsi hiuksille ensimmäistä kertaa tässä postauksessa. Tämä brändihän on aiemminkin vilahdellut blogissani, aiempia postauksia voit käydä lukaisemassa vaikka tästä ja tästä. Tunnisteen suoravärit alta voi käydä lukaisemassa kaikki aiheeseen liittyvät postaukset.

Riikinkukon sininen on mielenkiintoinen väri ja todella upea hiuksissa. Blondatussa tyvessä tämä on rehellisen vihreä, mutta liukuu upeasti siniseen valon osuessa sopivasti. Oman pulloni ostin Cybershopista (verkkokaupasta, nopea toimitus, suosittelen). Hintaa pullolla oli 7,90 euroa. Pullossa on 100ml suoraväriä, itse ehostan tällä koko tukan pari kertaa, lyhyttukkainen pärjää pidemmän aikaa. Hiukseni ylettyvät yli rintaliivien eli pitkäksi on tukka venähtänyt äitiysloman aikana.

Värinpoisto tai vaalennus on aina suositeltavaa ennen suoravärien käyttöä. Mitä vaaleampi hiuspohja, sen kirkkaampi lopputulos. Omissa hiuksissa hius tummenee latvaa kohden, johtuen aiemmista värjäyksistä. Normaalisti CC suoravärit kestää hiuksissa sen 8-12 pesua hiuslaadusta riippuen. Kovin lasimaisesta hiuksesta tämä liukuu jo muutamassa pesussa lähes kokonaan pois, mutta oma karhea, käsitelty hius imee sävyn melko tiukasti itseensä, kuten olenkin jo aiemmissa postauksissa todennut. Harmikseni tämä kyseinen sävy haalenee ihan supernopeasti pois hiuksista. Tyvi oli jo lähes myrkyllisen mintunvihreä kolmen shampoopesun jälkeen. Alla olevista kuvista voi kurkata kuinka sävy haalistuu. Jos kesto olisi yhtään pidempi, niin viihtyisin sävyssä huomattavasti pidempään. Nyt huomaan pohtivani jo seuraavaa siirtoa värien suhteen.


Säväyttääkö erikoiset sävyiset hiukset enää vai
onko ne jo menneen talven lumia?


DSC_0661 (2)


Peacockhairdontcare


Hair

2 kommenttia: