torstai 28. kesäkuuta 2018

EcoTools Cleansing Mitt

Minusta on hauskaa kokeilla erilaisia apuvälineitä ihonhoidossa ja tämä pesukinnas kuuluu tähän kategoriaan. Cleansing Mitt on suunniteltu osaksi vartalonpesua eli hanska käteen, suosikki suihkugeeliä tai -saippuaa kintaalle ja ihoa hieromaan. Pesukinnas tietenkin pesee iholta epäpuhtaudet yhdessä suhkugeelin kanssa (ehkä aavistuksen kuoriikin vanhetessaan). Käytön jälkeen kinnas tulee tietenkin huuhdella ja kuivattaa ilmavasti. 

EcoTools Cleansing Mittenin kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille ja se on valmistettu Ramie (suomalaisittain Rami) kasvista, jonka kuituja käytetään paperin ja tekstiilien raaka-aineena. Ominaista tälle kasvikuidulle on sen kestävyys. Cleansing Mitt sopii myös vegaaneille.

Ei tämä kinnas mikään maailmaa mullistava tuote ole, mutta ihan kätevä. Se pysyy kädessä hyvin (miehen käteen tämä ei edes mahdu tiukan kädensuun takia) ja iholta todella lähtee kaikki sinne kuulumaton helposti. Kuten sanoin, niin olen huomannut että kintaan kuidut tuntuvat vanhetessaan hieman kovettuvan ja tällöin se myös kuorii kevyesti ihoa. 

Hintaa kintaalla oli muistaakseni jotain kolmen euron luokkaa. Itseasiassa tällä on hintaa kirjoitushetkellä 3,41 euroa iHerbissä.


Käytättekö te pesisientä, luffaa, kinnasta tai vastaavaa?
Suosikkeja sekä vinkkejä saa jakaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti