torstai 7. tammikuuta 2016

Biozell Color mask - Plum

Jouluaaton aattona julkaisin Instagramissa kaksi kuvaa, toisessa filtterillä saatu punaiset hiukset ja toisessa violetit. Jotenkin paluu punaiseen väriin kaihertaa mielessä- onhan siinä totuttelemista Ursulan tukkaan, kun on ollut monta vuotta Ariel. Pähkäilin hiljattain myös hiusten pituuden kanssa ja lopulta päädyinkin virittämään kulahtanutta violettia tukkaa entiseen loistoonsa vain pienellä trimmauksella ja värinaamiolla. Aseeksi valikoitui Tokmannin hyllyltä ostettu Biozellin Color Mask – hoitava sävyte, joka on tarkoitettu värjättyjen hiusten sävyttämiseen ja hoitamiseen. Sävyte sisältää pigmenttiä, joka tuo hiuksiin uutta sävyä ja kiiltoa. Vaaleissa hiuksissa tuote saa enemmän aikaan kuin tummassa tukassa. Tummaan tukkaan saa lähinnä vain kiiltoa ja hoitavuutta.

Color Mask on voidemaista ja levittyy hiuksiin helposti valumatta. Vaikutusaika on 3–5 minuuttia. Pidempäänkin voi antaa vaikuttaa, mutta pidennetty aika ei vaikuta sävyn vahvuuteen. Sävyte on samalla hiuksia hoitava naamio, joten itse istuin koneelle tunniksi Color Mask hiuksissani.

Sävytteen antama väri kestää hiuksissa 6–8 pesua. Itse käsittelen hiukseni tällä tuubilla kahteen kertaan. Sävyte on hajusteeton, ammoniakiton ja parabeeniton. Itse valitsin hiuksilleni sävyn Plum, joka on kuvauksen mukaan voimakas violetti. Sävy sopii sekä tummille että vaaleille hiuksille. Harmikseni tämä haalistuu hiuksista pois super-nopeasti. Toisella pesukerralla  tuntui jo suuri osa valuneen viemäriin, vaikka kuinka yritin pitkittää pesuväliä ja valita hellimmät shampoot käyttöön. Muutoin tykkään sävystä todella paljon!

Color Mask -sarjassa on kymmenen sävyä mustasta hopeanvaaleaan. Parasta on että näitäkin voi sekoitella keskenään oman sävyn tekemiseksi, aivan kuten suoraväreilläkin voi miksailla sävyjä keskenään. Voit myös sekoitella Color Maskeja hoitoaineeseen pastellisemman sävyn ja hempeämmän lopputuloksen toivossa. Tällöin oman hiuksen tulee olla todella vaalea ja mielellään vaalennettu. Mitä lasimaisempi hius, sitä nopeammin sävy siitä karkaa. Oma karhea ja käsitelty hius imaisee sävyn paikoitellen todella tiukasti.

Seuraavaksi haluaisin kokeilla sävyä Night Sky, joka lupailee hiuksille intensiivisen sinisen sävyn. Alla kolme kuvaa joissa näkyy hiusten sävy ennen sävytenaamiota, ja kolme kuvaa joissa sävyte laitettu edellisenä iltana. Kolmas kuva ylhäältä alkaen osoittaa kuinka punainen pigmentti pyrkii pääsemään esiin. Tämän siitä saa kun viihtyy vuosia punapäänä.


Aiemmin olen kokeillut Biozellin sävyttävää naamiota sävyssä Raspberry, pääset kurkkaamaan postauksen tästä. 


Oletko sinä kokeillut näitä Biozellin Color maskeja?Biozell Color mask - Plum Before & After


Biozell Color mask - Plum Before & After


Biozell Color mask - Plum Before & After


Biozell Color mask - Plum Before & After


Biozell Color mask - Plum Before & After


Biozell Color mask - Plum Before & After

7 kommenttia:

 1. Upeat hiukset ! Värjään Olian 3.16, tätä voinkin käyttää värjäysten välissä. Kiitos postauksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi mukavasta kommentista ja kiva olla avuksi! :)

   Poista
 2. Oliko hiuksesi minkä väriset kun laitoit maskin? Itse aattelin blondiin tukkaan laittaa nii aattelin että tuleeko siitä mullekin noin ihanan tumma ��

  VastaaPoista
 3. Oliko hiuksesi minkä väriset kun laitoit maskin? Itse aattelin blondiin tukkaan laittaa nii aattelin että tuleeko siitä mullekin noin ihanan tumma ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme ensimmäistä kuvaa ovat hiukseni ennen naamiota. Kolme jälkeen. Blondista rikasta tulee varmasti melko violetti mutta väri saattaa haalistua melko vaalean violetiksi jo ekassa pesussa. Ikävä kyllä. :/

   Poista
  2. Rikasta = tukasta. :D
   Ihana autocorrect puhelimessa. :D

   Poista
 4. Löysit tätä Tokmannilta! Suuntaan siis sinne :D Toivon että toimis hyvin juurikasvun piilottajana, kun värjään hiukseni Schwarzkopf Live Color mystic violet 87 -hiusväril :)

  VastaaPoista