maanantai 2. heinäkuuta 2018

Hellävarainen ja ravitseva kasvonaamio - Oatifix

Herkkä ja kuiva iho kaipaa välillä tehohoitoa ja mikäs olisi siihen parempi kuin samalla rentouttava kasvonaamiohetki. Tämä Lushin tuorekasvonaamio on ollut suosikkini pitkään. Oatifix sisältää muun muassa  kaurahiutaleita, jauhettuja manteleita, kaoliinisavea, illipe-puun voita sekä tuoretta banaania. Oatifix-tuorekasvonaamiota suositellaan ravitsevaa ja kosteuttavaa hemmottelua tarvitsevalle iholle.

Tuoksumaailma on luonnonläheinen, mutta ei missään nimessä sellainen yrttinen. Enemmän vaniljainen johtuen naamion sisältämästä reilun kaupan vaniljatangoista ja vanilja absolutesta. Naamio on koostumukseltaan hyvin levittyvää ja ah, niin ihanan tuoksuista. Koska kyseessä on tuorekasvonaamio, tulee se säilyttää jääkaapissa ja käyttää pian - eli tuoreena pois. Säilyvyysajaksi annetaan noin 2-3 viikkoa. Kannattaa nostaa naamio hetkeksi pois jääkaapista ennen levitystä tai napata siitä nokare naamiota lämpenemään. Silloin itse olen saanut sen helpoiten levittymään kasvoille. Olen myös pistänyt merkille että aivan tuoreena tämä levittyy paremmin kuin parin viikon säilytyksen jälkeen.

Naamion annetaan vaikuttaa puhdistetuilla kasvoilla 5-10 minuuttia, jonka jälkeen se poistetaan kevyesti hieroen pois lämpimän veden kanssa. Lopputuloksena säteilevä ja kosteutettu, pehmeä iho ja hyvä mieli. Purkillinen naamiota maksaa 13,95 euroa. Ja nämä tuore kasvonaamiot valmistetaan Suomen Lusheissa ihan itse. Käsityötä ja ihanaa sellaista.
Kaurakasvonaamio

Kaurakasvonaamio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti