tiistai 26. helmikuuta 2019

FOREO LUNA Play Plus Mint

Tajusin etten ole esitellyt tätä uskollista kasvojen puhdistajakaveriani täällä blogin puolella. Kyseessä on jo monille tuttu FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja, joka itselläni on minttuisena versiona. Tämä on ollut suihkun puolella ihonhoitokaverini jo vuosia. Omani olen ostanut elevenin verkkokaupasta. Nyt tällä näyttää olevan siellä hintana 49,50 euroa.

FOREO LUNA Play Plus on paristokäyttöinen ihonpuhdistuslaite (toimii yhdellä AAA-paristolla joka lupaa jopa 400 minuuttia käyttöaikaa). Käyttö on helppoa, tässä on yksi painike jota painamalla laite alkaa värähtelemään. Eli levität ensin kasvoille puhdistustuotteen ja kuljetat tätä värähtelevää laitetta kasvoilla noin minuutin ajan. Myyntipuhe lupaa että huomaat eron entiseen jo kolmessa päivässä. Värähtelyllä on hienompi nimitys, jota kutsutaan T-Sonic™-teknologiaksi. Laite lupaa toimittaa iholle minuutin aikana jopa 8000 värähdystä, joiden kerrotaan irroittavan iholta epäpuhtauksia (meikki, lika) ja kuollutta ihosolukkoa. Laitteessa on kahdenlaisia nystyröitä, ohuempia sekä kärjessä olevia paksumpia ja jämäkämpiä joita voi hyödyntää esimerkiksi nenän alueen puhdistuksessa.

FOREO LUNA Play Plus on myös vedenkestävä ja erittäin kevyt käyttää, se painaa vain noin 60 grammaa. Se on iholle hellävarainen ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Tämän takia se onkin löytänyt paikkansa suihkun luota. Yhtenä Foreon myyntikikkana on sen sileä, silikoninen materiaali jonka kerrotaan olevan 35 kertaa hygienisempi kuin ns. perinteisten kasvojenpuhdistusharjojen, koska se ei kerää itseensä pöpöjä. Käytön jälkeen pesen tämän usein vielä erikseen saippualla ja jätän ilmavasti suihkutelineelle odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Laite näyttää yhä uudelta.

Itse olen tykästynyt tähän laitteeseen ja käytän sitä lähes joka päivä. Aluksi uskalsin käyttää vain harvemmin koska kuulin että joillakin käyttö oli tuonut epäpuhtaudet yhtenä ryöppynä ihon pintaan. Harvemmalla käytöllä en ainakaan itse huomannut tätä mutta sen sijaan sileämmän tuntuinen iho tervehti käyttöjen jälkeen. Joidenkin viikkojen kuluttua uskalsin ottaa tämän esiin jokaisella kasvojenpesukerralla. Sen takia tämä jäikin vakituiseen käyttöön kun siitä tuli rutiini iltapesussa. Kokonsa puolesta tämä on myös kätevä ottaa mukaan matkoille. Foreolla on valikoimissa myös isompia versioita, mutta minulle tämä on riittävä.Joko sinä olet testannut Foreon ihmeen? 
Vai jäikö laite jo hyllyyn notkumaan?Foreo kasvoharja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti