tiistai 12. helmikuuta 2019

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

Argania Spinosa Kernel Oil. Siinäpä raaka-aine jonka ympärillä oli suuri hypetys muutamia vuosia takaperin. Itse asiassa vuosi taisi olla 2012 kun The MOROCCANOIL saapui Suomen kamaralle. Siitä alkoi Moroccan Argan Oil-villitys joka jatkui hyvän tovin ja kyllä sille myyntiä varmasti yhä riittää.

Verrattuna siihen tunnetuksi tulleeseen The arganöljyyn, tämä 100% arganöljy ei tuoksu yhtä hyvältä. Eli kannattaa valmistautua henkisesti ettei tuoksumaailma ole sama. Tosin Moroccanoilinkin tuoksu jakaa ihmiset joko puolesta tai vastaan... itse siitä pidän. Erona toki näissä kahdessa tuotteessa on se että Moroccanoilin Moroccanoil Treatment sisältää arganöljyn lisäksi joukon muitakin raaka-aineita, mukaan lukien parfyymin (Fragrance). Lisäksi siinä on mukana mm. silikoneja (INCI sisältää heti alussa kaksi silikonia ennen arganöljyä).

Tämä The Ordinaryn 30ml pipettipullo sisältää vain ja ainoastaan marokkolaista kylmäpuristettua arganöljyä, jota voi käyttää hiusten lisäksi iholle. Koska pullo ei sisällä mitään eläinperäistä niin se sopii loistavasti vegaaneillekin. Pähkinäallergikkojen tulee huomata että tuote saattaa sisältää jäämiä arganpähkinöistä. Eli jos itse olisin pahasti pähkinäallergikko, niin tätä välttämättä uskaltaisi käyttää. 

Se miksi mainitaan että tuote on nimenomaan kylmäpuristettua johtuu siitä että tämä menetelmä säilyttää öljyn kaikki hyvät ja laadukkaat rasvahapot, vitamiinit yms. Iholla tämä öljy hoitaa ihoa ja sopii hyvin omille kuiville poskipäille jotka talvella kuivahtivat hieman pariinkin otteeseen. Itse olen käyttänyt tätä lähinnä iltaisin sillä se jättää ihon hetkellisesti öljyiseksi (kuten arvata saattoi).

Hiuksissa tämä antaa kiiltoa ja pehmeyttä. Vain tippa tai pari riittää joten käytössä tuo 30ml pipettipullo on hyvin riittoisa. Etenkin hiusten kohdalla saa olla varovainen ettei tule laittaneeksi liikaa, muuten tukka näyttää helposti hyvin pesemättömältä (lähmäiseltä).

The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil maksaa elevenillä kirjoitushetkellä 8,80 euroa. Kyseessä hyvin edullista kosmetiikkaa kuten The Ordinarylla on tapana. Itse olen tilannut tuotteeni juurikin eleveniltä tai suoraan Deciemiltä.


The Ordinary arganöljy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti