tiistai 19. helmikuuta 2019

Erno Laszlo Eye Serum Mask

Nämä Erno Laszlo Eye Serum Mask silmänalusnaamiot (2kpl) on tullut kosmetiikkalaatikkooni Lookfantasticin vuoden 2018 adventtikalenterista. Pakkauksessa oli 2 paria naamioita kun normaalisti pakkaus sisältää 6 paria. Hintaa täysikokoisella tuotteella on noin 30-36 euroa riippuen ostopaikasta.

Naamiot sopivat kaikille ihotyypeille. Ne lupaavat auttaa tummiin silmänalusiin ja turvotukseen sekä pieniin ihojuonteisiin ja ryppyihin. Se lupaa myös näkyviä tuloksia välittömästi ja sitä suositellaan käytettäväksi aina kun halutaan kohotusta silmänalusiholle. Suosittelisin itse näitä siis ennen tärkeitä juhlia/tapaamista (kunhan testaat ensin että ne sopivat ihollesi). 

Geelimäinen naamio asetetaan iholle (silmän alapuolelle ja puhtaalle iholle tietenkin) ja se pysyy siinä hyvin kunhan sen kevyesti painelee ja tasoittaa ihon myötäiseksi. Naamioiden annetaan vaikuttaa noin 10 minuuttia jonka jälkeen mahdollisesti iholle jäänyt seerumi taputellaan kevyesti iholle. Itse annoin olla reilusti yliaikaa (koska unohdin ne).

Naamio on aluksi hieman viileä iholla ja se onkin tarkoitus sillä lupasihan se laskea mahdollista turvotusta iholla. Naamio sisältää seerumia joka saa tehoaineensa leväuutteesta, B3-vitamiinista, aminohapoista ja allantoiinista. Levien uutteiden kerrotaan auttavan ylläpitämään ja tehostamaan ihon kiinteyttä suojaamalla kollageenia ja elastiinia hajoamasta. B3-vitamiini tehostaa  ihosolujen uudistumisprosessia ja allantoiini edistää terveiden solujen kehittymistä rauhoittamalla herkkää ihoa samalla kun se stimuloi solujen uudistumista ja palauttaa nuorekkuuden ihollesi.

Naamion jälkeen iho todella näyttää hivenen silemämmältä ja juonteet ovat hivenen madaltuneet, mutta ei tämä ihmeitä varsinaisesti suorita iholla. Seuraavana päivänä iho oli samassa kunnossa kuin ennen naamioita (ehkä heikot yöunetkin vaikuttavat tässä elämänvaiheessani). Näin kahden naamiokerran jälkeen on tietenkin mahdotonta sanoa mitä pidempiaikainen käyttö toisi tullessaan, mutta en usko ostavani itse näitä. Ainakaan tällä hetkellä. Tilanne olisi toinen on pankkitilin saldo olisi hieman erilainen. 6 euroa viikossa pelkkiin silmänalusnaamioihin kuulostaa isolta summalta etenkin näin hoitovapaalla. Mutta oli hauska kokeilla näitä naamioita. Ehkä kokeilen verrokiksi vastaavia edullisempia versioita. Vinkkejä vastaavista otetaan siis vastaan.Kuinka moni pitää säännöllisesti naamiopäivän?Seeruminaamio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti