maanantai 11. helmikuuta 2019

Dermosil Syväpuhdistava Shampoo

Vaikka olen suuressa osin siirtynyt uusissa hankinnoissa lähemmäs luonnonkosmetiikan rajaa, niin välillä tulee hankittua sen boksin ulkopuolelta tuotteita. Tämä Dermosilin Syväpuhdistava Shampoo on yksi sellainen tuote, jonka luokse tulee palattua. Olen varmaan nyt kuuden vuoden (?) aikana käyttänyt kolme näitä pulloja ja taas tuli hankittua uudelleen. 

Tämä shampoo nimittäin pesee tehokkaasti hiuksista lian ja tämän avulla olen poistanut syvemmätkin epäpuhtaudet hiuksista ennen hennaamista tai suoravärejä. Suosituksen mukaan tätä hiusten tehopuhdistukseen kehitettyä erikoisshampoota suositellaan käyttämään noin 4-5 pesukerran välein, mutta itse en niin tiheästi käytä kun en oikastaan muotoilutuotteita käytä hiuksissa kuin satunnaisesti. Shampoon luvataan sopivan kaikille hiustyypeille erikoisshampooksi.

Shampoon kerrotaan sisältävän kahdeksaa kasvipohjaista tensidiä, jotka pesevät tehokkaasti lian ja muotoilutuotteiden jäänteet hiuksista sekä hiuspohjasta. Kasvipohjaisten tensidien kerrotaan olevan peräisin sokerista, kookoksesta ja kaurasta. Syväpuhdistuksen lisäksi shampoon luvataan poistavan hiuksista sähköisyyttä, tehden hiukset helposti käsiteltäviksi ja kiiltäviksi pesun jälkeen. 

Tuoksu shampoossa on omaan nenään ihan miellyttävä (ehkä aavistuksen sellainen lääkeshampoomainen?) ja se on hypoparfumoitu. Dermosilin Hypo parfum -merkillä merkityt tuotteet on hajustettu tuoksuilla, jotka eivät sisällä parfyymeistä tutkimuksissa löydettyjä 26 ainesosaa, joiden on useimmin todettu olevan syynä parfyymien aiheuttamiin allergisiin reaktioihin.

Shampoo vaahtoutuu hiuksissa runsaasti ja joidenkin käyttäjien mielestä tämä tekee shampoosta usein pesevämmän tuntuisen kuin vähän vaahtoava kilpasisar. Minulle vaahdon määrällä ei ole merkitystä kunhan lopputulos miellyttää. Ja tämä shampoo hoitaa hiusten syväpuhdistuksen hyvin. Tuplapesu on tarpeeton, oma tukka ainakin karahtaa toisinaan jo natisevan puhtaaksi yhdellä pesulla. En osaa kommentoida tekeekö tämä shampoo hiuksista vähemmän sähköiset tai kiiltävät sillä hennavärjäys on tehnyt tukasta taas hivenen paksumman ja upean kiiltävän, en osaa siis kertoa onko shampoosta ollut lisähyötyä tässä suhteessa.

Plussaa shampoo saa pumppupullosta ja tuotetta pullossa on runsaasti, 250ml. Hintaa shampoolla on vain 5,00 euroa. Hinta-laatusuhde on oikein hyvä. Tähän jos saisi täyttöpakkauksen niin olisin superonnellinen, ei tarvitsisi aina hankkia uutta pumppupulloa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti