torstai 7. helmikuuta 2019

AQUIS® hiusturbaani, Stormy Sky - hellää hoivaa hiuksille

Muistatteko kasvojenpuhdistusliinan, johon taannoin kerroin ihastuneeni? Sain Aquis Finlandilta testattavaksi myös kaksi tuotetta hiuksille, joista esittelen toisen tänään. Kyseessä on AQUIS hiusturbaani sävyssä Stormy Sky. Tämä versio on tarkoitettu värjätyille hiuksille (mahdollisesti hiuksista irtoava väri ei näy turbaanissa sen tumman värin ansiosta). Lisäksi saatavilla on muutama muukin väri. Esimerkiksi perinteinen valkoinen tai söpö Cloudy Berry.
Hiusturbaanin ideana on kuivata hiukset tehokkaasti. Tässä mallissa käytetyn lisse luxe nimisen materiaalin kerrotaan imevän vettä jopa kahdeksan kertaa nopeammin kuin tavallisen puuvillan. Turbaani on valmistettu hienolaatuisesta mikrokuidusta (80% polyester, 20% nylon). Pesuohjeet ovat tässäkin samat kuin tuossa kasvojenpuhdistusliinassa.

Turbaanin kerrotaan vähentävän hiustenkuivaajan tarvetta eli reissuun tämä on kätevä apuväline sinne missä sähkönsaanti ei ole varmaa (tai haluat matkustaa kevyemmin tai vaikka säästää sähköenergiaa). Lisäksi kun hiusten kuivaaminen vempaimin vähenee, saavat hiukset levätä kuumuuden aiheuttamalta rasitukselta ja voivat ajan kanssa paremmin. Tämän tuotteen kohdalla luvataankin jo muutaman pesun jälkeen käyttäjän huomaavan eron entiseen hiusten kunnossa.

Olen itse todennut että hiukset todellakin kuivuvat nopeammin kuin tavallisen hiusturbaanin aka pyyhkeen kanssa. Lisäksi se on huomattavasti mukavampi, kevyempi kuin rullattu tavallinen pyyhe (pitkille hiuksille on muuten olemassa oma versionsa turbaanista). Turbaanissa on lenkki joka kiinnitetään lopuksi takaraivolla olevaan nappiin jolloin turbaani pysyy päässä vaivatta pidemmänkin aikaa.

Itse en käytä hiusten kanssa juuri ollenkaan hiustenkuivainta, suoritusrautaa tai vastaavia joten tähän en osaa kommentoida muuta kuin että olen huomannut että hius kuivuu nopeammin kuin tavallisen pyyhkeen kanssa. Tämä on hyvin kätevä myös jättää päähän meikkaamisen ajaksi, hiukset pysyvät visusti turbaanin sisällä ja ovat lähes kuivat kun meikki on valmis. On tullut pari kertaa kokeiltua jos olen lähtenyt suihkun jälkeen ulos (meikattuna siis). 

Kuten kasvoliinankin, myös tämän kohdalla myyntipakkausta voi käyttää matkustaessa säilytyspussina. Hintaa tällä hiusturbaanilla on noin 39 euroa. Voit ostaa oman turbaanisi esimerkiksi Jolien verkkokaupasta. Myös Aquis Finlandin verkkokaupasta saat liinan samaan hintaan. 

Olen tykästynyt tähän ja käytän tätä lähes jokaisen suihkun ja saunomisen yhteydessä, mutta myös hennavärjäyksissä pitämässä hennatahnan lämpimänä hiuksissa levityksen jälkeen (lämpö tehostaa hennan vaikutusta). Tästä heitin mukaan vielä ihan kuvatodisteen kun poseeraaminen täydessä meikissä turbaani päässä tuntui niin lavastuspuuhilta kuin kuvitella saattaa.*Tuote saatu blogin kautta testiin. 
Mielipiteet 100% minun.

2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä postauksesta. Olen itsekin tykästynyt Stormy Sky turbaaniin. Näppärä normi hiusvärinkin jälkeen, koska väriä irtoaa aina ensimmäisten pesujen aikana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Ja etenkin suoravärien kanssa leikkiessä sitä väriä oli aina joka paikassa.

      Poista