torstai 24. tammikuuta 2019

Boom! -hammastabletit

Miltä tuntuisi pestä hampaat hienoa merisuolaa, kaoliinia, hiiltä, anis- ja mustapippuriöljyä sekä gunpowder-teetä sisältävällä tabletilla? Sellaisella joka on musta ja värjää suusi mustaksi pesun aikana? Toki hetkellisesti. Jotta pesuhetki olisi myös makoisa niin makuaineena on myös colaa.
Tablettien maku muistuttaa suuresti Lushin LE- huulikuorintaa (Santa´s Lip Scrub).

Ideana näissä vedettömissä tableteissa on simppeli, otat yhden suuhusi ja pureskelet sitä hampaiden välissä ennen kuin viet hammasharjan suuhusi ja peset hampaat tavalliseen tapaan. Lopuksi vielä hyvät huuhtelut päälle.

Hampaat tuntuivat todella pitkään puhtailta (sellaisilta kivan liukkailta kieltä vasten) ja ne näyttivät valkoisemmilta. Toki mieli voi tehdä temppuja kun ensin näkee hampaansa täysin mustan tai tummanharmaan vaahdon peitossa.

Hiili toimii tässä plakkia poistavana tekijänä ja vastalauseena mikromuovien käytölle. Myös pakkaus on valmistettu 100% kierrätetystä muovista. Purkissa on noin 100 mustaa pientä vegaanista tablettia ja 50 gramman purkki maksaa 12,95 euroa.

Aiemmin olen kokeillut Lushin Sparkle nimistä hammastahnatablettia mutta tämä Boom! oli paljon mukavempi makunsa puolesta. Näitä voisin kuvitella ostavani uudelleen.Toothy tabs


Toothy tabs


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti