keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Sparkle - hammastahnatabletti

Hammastahna tablettina? Kyllä. Luit aivan oikein. Sparkle hammastahnatabletti  lupaa vieläpä valkaista hampaitasi. Lisäksi yhdistelmä mustapippuri ja sitruuna vaikutti mielenkiintoiselta! Palaamme makuun myöhemmin...

Käyttö on huisin helppoa. Jauha yksi tabletti hampaiden välissä jauheeksi ja harjaa kostutetulla hammasharjalla normaalisti. Minä ainakin saan aikaan mukavasti vaahtoa. Hampaat tuntuvat puhtailta pesun jälkeen kun kielellä sivelen niiden pintaa. (OT: Kuinka moni muukin on koukussa siihen kielellä hampaiden sivelyyn kun tulet ulos suuhygienistin käsittelystä?).

Valkaisevia hammastuotteitahan ei suositella käytettäväksi pitkiä aikoja kerrallaan, itsekin teen muutaman viikon tai noin kuukauden mittaisen valkaisukuurin kerralla ja siirryn toiseen "normaaliin" hammastahnaan. Muutoin saattaa hampaiden kiille kärsiä ja se ei ole hyvä juttu se.

Paketilla on hintaa 6,90 euroa ja se sisältää 40 tablettia. Nämä ovat erityisen käteviä lentokoneessa matkustettaessa, koska ovat kiinteässä muodossa eivätkä vie tilaa muulta kosmetiikalta.

Sitten se maku. Mustapippuri.. hammastahnassa. Ei toimi. Minä kaipaan sitä puhtauden makua ja tuoksua. Mustapippurista en sitä saa. Onko tässä nyt ensimmäinen Lushin tuote joka ei iske minuun. Vetäkää ruksi seinään, tämäkin päivä tuli nähtyä... Lushilla on vaihtoehtoja tämänkin suhteen. Tarjolla on tällä hetkellä seitsemää sorttia hammastahnatabletteja. Ehkä ruusuntuoksua hengitykseen tuova Chou Chou tai se tuttu ja turvallinen tajunnan räjäyttävä minttuinen Ultrablast on enemmän mun juttu.

 
Pippurinen hammastahnatabletti. Uskallatko kokeilla?
Onko kokemuksia muista hammastahnatableteista?
 

sparkle
 


INCI:
vedetön dikalsiumfosfaatti (dicalcium phosphate anhydrous), natriumbikarbonaatti (sodium bicarbonate), kaliumbitartraatti (potassium bitartrate), sorbitoli, lauroyl sarcosine, kaoliinisavi, sitruunankuorijauhe (Citrus limonum), sisilialainen sitruunaöljy (Citrus limonum), limonene, mustapippuriöljy (Piper nigrum), greippiöljy (Citrus paradisi), reilun kaupan luomumustapippurijauhe (Piper nigrum), hieno merisuola, natriumsakariini (sodium saccharin), citral, linalool, makuaine
 

10 kommenttia:

 1. Voisin kokeilla näitä ihan erikoisuuden takia, mutta vakiokäyttöön en sitten tiedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taidan ostaa vielä jonkun testattavaksi ja siirtyä sitten mahdollisesti takaisin perustahnoihin... :D

   Poista
 2. Vaikuttaa pelottavalta tuotteelta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä samaa mieltä mieskin oli. "Mikset voi hankkia ihan sitä tavallista tahnaa?" :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On! Mies ei ole suostunut kokeilemaan. Liian jänniä hänelle.... :D

   Poista
 4. Ehdin jo innostua sanasta hammastahnatabletti: "Tässäkö on ratkaisu reissuun?!" Ja sitten pelästyinkin jo makuyhdistelmää mustapippuri ja sitruuna! :( Taitaa jäädä tämä "eksoottinen" makuelämys kokeilematta, sillä itsekin kaipaan sitä puhtauden ja raikkauden makua hampaiden pesun jälkeen!
  Onneksi muitakin vaihtoehtoja löytyy, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun kohtaan hammastahnatabletit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löysit jotain uutta, ja tosiaan vaihtoehtoja löytyy. Onneksi. :D

   Poista
 5. Mie olen kerran ostanut ja en tykännyt yhtään :D Itse en saanut vaahtoa ollenkaan ja niitä murusia jäi ikävästi hampaiden väleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä. Mulla tää tuntuu vaahtoavan jopa liikaa! Syljeskelen pois useamman kerran ennen harjauksen päättämistä. Murusia kyllä joo välillä jää suuhun pyörimään ennen kunnon huuhtelua. :D

   Poista