torstai 31. tammikuuta 2019

lavera Re-Energising Sleeping Cream yövoide

Jos etsinnässäsi on vegaaninen yövoide luonnonkosmetiikan puolelta niin kurkista olisiko tässä sinulle varteenotettava ehdokas. Laveran tuotteet ovat vieneet sydämeni sopukoista tilan itselleen eikä suotta. Edullista ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa - kukapa sitä voisi vastustaa? 

Alkujaan olen saanut tästä voiteesta testerin (sellaisen pienen pussukan) ja ihastuin siihen niin että olen jo muutaman purkillisen käyttänyt iholleni. Voide sopii kaikille ihotyypeille mutta etenkin sitä suositellaan ikääntyvälle ja vaativalle iholle. Ilmeisesti atooppinen ihoni täyttää vaativan ihon kriteerit sillä se rakastaa tätä yövoidetta. 

Re-Energising Sleeping Cream yövoide sisältää E-vitamiinia, hyaluronihappoa, luomulaatuisia manteli- ja oliiviöljyä sekä viinirypäleuutetta. Voiteen kerrotaan tukevan solujen luonnollista uudistumista ja elvyttävän ihoa. Se myös torjuu väsymyksen merkkejä samalla kun kosteuttaa ja tasoittaa ihoa (5 in 1 effect). Voidetta levitetään puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Iltaisin sen takia että iho käy öisin uudistumisprosessia läpi ja tämä voide on kehitetty nimenomaan tukemaan tätä prosessia. Tätä voidetta on kuvailtu yövoiteen ja kasvonaamion risteymäksi eli tehohoito iholle jota ei tarvitse aamulla poistaa iholta. 

Olen huomannut että ihoni näyttää hyvinvoivalta ja kuulaalta kunhan muistan helliä sitä ravitsevilla voiteilla ja tämä yövoide on yksi suosikkejani. Se imeytyy ihooni nopeasti ja aamulla ihoni näyttää heleältä ja kosteutetulta. Jotenkin nuorekkaalta tai energiseltä, elinvoimaiselta. Myös niiden hieman huonommin nukuttujen öiden jälkeen. Valitettavasti tummiin silmänalusiin tämä ei tehoa. Käytössä tämä yövoide on riittoisa ja 50ml purkki maksaa ostopaikasta riippuen noin 18-22 euroa. Itse yleensä ostan tätä tarjouksista jemmaan varapurkiksi.Millaisia yövoiteita teillä on käytössä?lavera yövoide


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti