tiistai 8. tammikuuta 2019

I Love Juicy - hedelmäinen shampoo hiusten syväpuhdistukseen

Jos kaipaat hedelmäistä syväpuhdistusta hiuksillesi niin kurkista tämä Lushin I Love Juicy niminen vegaaninen shampoo. Sain tämän shampoon Lushin goodiebagissa testattavaksi. 

Shampoon kerrotaan sisältävän tuoreiden hedelmien etsyymejä jotka puhdistavat hiuksesi ja päänahkasi superpuhtaiksi. Raaka-ainelistalla näkyykin olevan tuorepuristettua papaijaa, tuoretta ananasmehua ja kiivimehua sekä mangomehua. Lisäksi sitruunaista tuoksua tuo sitruunaöljy ja makea appelsiiniöljy. Kaiken tämän lisäksi valmistuksessa on käytetty merisuolaa.

Koostumukseltaan shampoo on aavistuksen verran hyytelömäinen johtuen sen valmistuksessa käytetystä levähyydytteestä. Shampoo pesee hiukset mukavan puhtaiksi jo yhdellä vaahdotuksella, toinen kerta saa oman hiuksen jo narskuvan puhtaaksi eli yksi kerta riittää jos hiuksissa ei ole juurikaan muotoilutuotteita.

Tuoksu on hyvin voimakas ja energinen. Sitruksinen mutta ei "tavalliseen sitruunan" tuoksuinen ( se tuoksu mihin oma nenä on tottunut). Olisiko mukana niin paljon papaijaa ja kiivimehua että se tunkee sitruunan ohi? Jännä tuoksu, ei niin makean Lushmainen mitä yleensä. Tätä kannattaa joka tapauksessa haistella ennen ostoa sillä tuoksu todennäköisesti jakaa mielipiteet. Kun shampoon huuhtelee hiuksista, ei niihin jää kovin voimakasta tuoksua mutta sellaisen vahvuuden jonka huomaa kosteista hiuksista. Itsekin olen kahden vaiheilla pidänkö tuoksusta vai en. Pesuteho tässä on kyllä loistava. 

100g pullo maksaa 10,95 euroa kirjoitushetkellä.I Love Juicy shampoo
* Tuote saatu Lushin goodiebagin mukana testattavaksi. 
Mielipiteet luonnollisesti 100% omiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti