maanantai 19. marraskuuta 2018

Kauneusbloggaajien pikkujoulumeikkihaaste: Golden Girl

Muistanette kauneusbloggaajien aiemmat meikkihaasteet, jossa olin mukana? Festarimeikki sekä keväinen koodisana-meikki? Päätimme tehdä tälle vuodelle ainakin vielä yhden haastemeikin. Tällä kertaa meikkihaasteen tehtävänantona on yksinkertaisesti pikkujoulumeikki. 

Itse lähdin liikkeelle mieltämiini joulun värehin pohjautuen ja lopputuloksena on nopea ja helppo kultainen pikkujoulumeikki punaisin huulin varustettuna. Valitettavasti kuvaussää ei ole suosinut, joten kuvat jäivät heikommiksi kuin mitä ajattelin, mutta höpinää riittää meikkiin liittyen kyllä. 

Lähdin liikkeelle siis helposta meikistä, jonka voi toteuttaa nopeasti vaikka työpäivän jälkeen lisäämällä punaisen huulipunan sekä kultaisen luomivärin. Annoin meikilleni nimeksi Golden Girl, sillä kultaista luomiväriä on luomien lisäksi käytetty punaisen huulipunan päällä tuomassa kultaista hohdetta sekä myös poskilla korostustuotteen roolissa.

Käytin meikissä seuraavia tuotteita:
 • The Ordinaryn seerumimeikkivoide
 • poskilla elf baked blush-poskipuna, Peachy Cheeky
 • kulmissa NYX kylmakynä sekä laveran värillinen styling gel
 • ripsillä essencen Volume stylist-ripsiväri
 • luomivärinä advocate sävy Revolution Pro Regeneration paletista
 • rajaus essencen mattainen nestemäinen liner
 • huulilla pohjana Lushin Santa baby-lip tint
 • rajasin silmiä vielä mustalla kajalilla pehmeästi mutta se jäi kuvasta...


Toteutus on hyvin helppo. Silmämeikki koostuu tuosta yhdestä sävystä. Luomiväriä on runsaasti yläluomella että vielä kevyesti alaluomella. Silmämeikkiin on lisätty kissarajaus essencen mahtavalla nestemäisellä tuotteella, joka kuivuttuaan on mattainen. Ihan suosikkejani mitä tulee silmänrajaustuotteisiin, edullinen ja toimiva. Rajasin itse vielä sisärajausta alaluomella, mutta tämän voi jättää välistä etenkin jos silmät ovat helposti vuotavaa sorttia. 

Itse en lähtenyt laittamaan irtoripsiä mutta tähän meikkiin ne olisi sopineet mainiosti. Pitäisi muuten ostaa kokeiluun sellaiset magneetti irtoräpsyt. Ne voisivat olla helpot lisätä työpäivän jälkeenkin ripsiin tarvittaessa (tai sitten ei, olen lukenut kommentteja magneettiräpsyistä sekä puolesta että vastaan, siksi pitäisi testata itsekin näitä).

Meikkipohja, kulmat ja poskipuna on samat mitä käyttäisin arkenakin. Lisäsin siihen vain tosiaan tuota kultaista luomiväriä luomille runsaasti sekä vielä korostustuotteen roolissa. Tavallisesti laittaisin luomivärin pohjustajankin, mutta kotona sille ei ollut tarvetta. Myös meikkivoiteen alla voisi olla pohjustaja. Ne kannattaa lisätä jos tekee tämän perjantain rientoon heti työpäivän päätteeksi ilman että käy kotona välissä.

Huulilla on Lushin iki-ihana Santa baby (jota ei muuten tänä vuonna tullut joulu-kokoelmaan, buhuu.. paras joulunpunainen huulituote ikinä!). Huulien päällekin taputtelin kevyesti sormella tuota kultaista luomiväriä tuomaan jouluista fiilistä ja sitä kaivattua pientä extraa. Toimii mielestäni ihan kivasti. Toki tähän sopii huulimeikiksi ihan pelkkä joulunpunainen tai vaikka räväkkä kultainen huulipuna tai kiilto.

Käsilaukkuun voisi vielä pakata puuterin iltaa varten (tai mahdollisesti jo työpäivän päätteeksi meikkiä ehostaessa saattaa olla tarpeellinen). Toisaalta pieni kiiltely ei tässä meikissä ole pahitteeksi.

Hiuksiin en perehtynyt ollenkaan vaan kruunasin ne simppelinä ratkaisuna tuollaisella helmin koristellulla pannalla. Tämäkin helppo ja nopea tapa päästä pikkujoulutunnelmaan tai juhlafiilikseen ylipäätään. Toki pantakin olisi voinut olla kultainen tässä tapauksessa, mutta itse nappasin ensimmäisen osuneen hiuspannan käsiini.


Millaisia pikkujouluja teillä on tiedossa? Tässä muut meikkihaasteeseen mukaan lähteneet bloggaajat:

Käykää insiroitumassa blogeissa ja vinkkailkaa vaikka hyviä pikkujoulu biisejä tuonne kommenttilootaani <3 

Ja hei, instassa kuvia löytyy #pikkujoulumeikkihaaste 

Ihanaa pikkujouluaikaa kaikille.


12 kommenttia:

 1. Kultainen luomiväri toimii aina! Itekin turvaudun juhlissa monesti siihen. Kauniin yksinkertainen meikki :)

  x Charlotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toimii, itsekin nappaan sen usein osaksi juhlameikkiä.
   Ja kiitos <3

   Poista
 2. Kultainen on ehdottomasti joulun ja pikkujoulujen väri :) Kaunis meikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Ajattelin tänä vuonna valita meille sisustukseen "joulun väriksi" ruusukullan. Sekin olisi voinut tässä haastemeikissä olla kiva.
   Ja kiitos <3

   Poista
 3. Ihana kokonaisuus, tosi raikas. Tulee kauniisti silmien väri esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aluksi ajattelin kunnon glittermeikkiä, mutta jotenkin tämä hillitympi tuntui sittenkin sopivammalta. Ehkä uuden vuoden juhlintaan räväytetään glitterpurkit auki.

   Poista
 4. Ihana meikki, sopivan yksinkertainen, mutta kuitenkin "pikkujouluinen", kulta toimii aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kulta on kyllä omia suosikkeja juhlameikkiin vaikka taas koruissa hopea tuntuu mulle istuvan paremmin. :)

   Poista
 5. Kultanen kyllä sopii jouluun tosi ihanasti!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Kulta ja vihreä yhdessä punaisen kanssa tekee jouluisen mielen ja tunnelman heti. Ja tietenkin valkoinen, olisi kiva jos jouluna olisi edes vähän lunta maassa vaikka muutoin en talvi-ihminen olekaan. <3

   Poista
 6. Kaunis kuultava meikki :) Kulta toimii aina joulun aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kulta ja pronssi toimii loistavasti näin joulun alla :)

   Poista