torstai 15. marraskuuta 2018

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer

Vegaaninen, kevyt ja seeruminkaltainen meikinpohjustaja etsinnässä? Etkä pelkää silikoneja? Et siis etsi luonnonkosmetiikkaa? Tässä yksi edullinen vaihtoehto.

Koostumukseltaan tämä pohjustaja tosiaan on todellakin kevyt, silikonisen tuntuinen ja silikoneja tuotteesta löytyykin kun ainesosaluetteloa kurkistaa. Tuo sana High-Spreadability viittaa jo siihen ja tuote kyllä levittyy iholle kuin unelma. Primerin ideana on auttaa meikkivoidetta levittymään kasvoille paremmin ja tämä tuote on kyllä hyvin onnistunut. Vaikka fluidi tuntuu ensin siltä ettei se tule ihoon solahtamaan, niin sormin levitettynä se kyllä hujahtaa ilon pieniin juonteisiin täyteaineeksi. 

Syy miksi itse ostin tämän silikoneista huolimatta oli nenässäni olevat laajentuneet ihohuokoset jotka meikkivoiteen alta huutavat olemassaoloaan ikävästi. Nenäni näyttää lähinnä kuun pinnalta ilman pohjustajaa. Tämä pohjustaja auttaa asiassa mukavasti. Silikoneista kiistellään kosmetiikassa paljon puolesta ja vastaan. Itse olisin kaivannut pohjustajaa ongelmaani luonnonkosmetiikan puolelta mutta en ole vielä löytänyt hyvin toimivaa (nimenomaan tuohon nenän alueella). Vinkkejä saa heittää kommenttilootaan vapaasti.

Silikoneja ovat yleisesti tuotteiden ainesosaluettelossa esimerkiksi seuraavat raaka-aineet: Dimethicone, Dimethicone Copolyol, Cyclopentasiloxane, Amodimethicone, Cycloheksasiloxane, Phenylmethicone. Kun kurkkaa tuota The Ordinary High-Spreadability Fluid Primerin raaka-ainelistaa niin huomaa siellä silikonin jos toisenkin. Silikonien ansiosta iho saa "silkkisen hunnun" ylleen, jolloin meikkivoide levittyy sille helpommin ja tasaisemmin.

Tätä annostellaan lasisella pipetillä jolloin tuotetta saa pisaran tarkkuudella, eikä sitä montaa pisaraa kasvoille tarvitsekaan. Tuote on siis hyvin riittoisa. Lasinen pullo vetää sisäänsä 30ml tuotetta ja se tulisi käyttää 12kk kuluessa avaamisesta. The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer maksaa 5-8 euron hujakoilla riippuen ostopaikasta. Esimerkiksi elevenillä tuote maksaa kirjoitushetkellä 7,80 euroa. Vaikka tuote toimiikin ihan kivasti itselläni, niin etsintä luonnonkosmetiikan puolelta jatkuu osaltani, tämä menee sen aikaa.

Kuinka moni muuten seurasi Deciemin perustajan (The Ordinary on yksi heidän tuotesarjoistaan) herra Truaxen kömmäilyjä sosiaalisessamediassa? Ymmärrykseni mukaan tilanne on nyt se että herra vapautettiin työstään tuomarin päätöksellä kun Estée Lauder (suuri sijoittaja ko. yhtiössä) haki tilanteeseen oikeuden päätöstä (lähde) Näytti hetken uhkaavasti siltä että tämä kulttisuosiota nauttinut "the abnormal beauty company" on kuopattu tapaus. Mutta nyt näyttää taas aurinko paistavan firmassa. Toivottavasti näin sillä kokeilemissani yhtiön tuotteissa ei ole ollut moittimista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti