perjantai 23. marraskuuta 2018

Ilona LuonKos Rebirth – Kaakao öljypuhdistuskakku

Muistatteko kun kirjoitin olleeni valmistamassa itse luonnonkosmetiikkaa?

Tuon hetken meille bloggaajille tarjosi silloin LuonKos. Nyt heidän kotimaista Naantalissa käsintehtyä kosmetiikkaa voi ostaa myös verkkokaupasta sekä jälleenmyyjiltä (Biodelly). Kirjoitushetkellä tarjolla on ainoastaan heidän ihanat öljypuhdistuskakut (oil cleansing cake) kolmessa vaihtoehdossa, mutta lupailivat että muitakin tuotteita olisi odotettavissa. 

Tapasin tämän vuoden I love me-messuilla kaksikon ja sain eräiden sattumusten kautta tämän esittelemäni öljypuhdistuskakun testattavakseni. Ensin pähkäilin mikä niistä olisi minulle paras. Tarjolla on siis kolme vaihtoehtoa:

  • Rebirth (kaakao) suunnattu kuivalle ja herkälle iholle
  • Healing (moringa) rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
  • Radiant  (tyrni)  kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergisille

Itse valitsin lopulta ihan tuoksun perusteella tuon kaakaon tuoksuisen Rebirth-version. Kakkupalat ovat 100% luonnollisista raaka-aineista, säilöntäaineettomia ja vegaanisia. Tuotteen lisäksi myös pakkaus on haluttu pitää luontoa säästävänä ja onkin muoviton biohajoava kartonkipakkaus. 

Öljypuhdistus on hellävarainen ja tehokas tapa poistaa meikit. Tällä poistaa sutjakkaasti myös vedenkestävät meikit. Nappaat kakun käteesi (käsien oltava puhtaat mutta kuivat) ja käsien lämpö alkaa heti sulattamaan öljyjä kädelle. Laita kakkupala sivuun ja vie siitä irronneet hyvää tekevät öljyt kasvoille pyörittelevin liikkein ja huomaat kun meikki alkaa sulaa pois kasvoilta. 

Itse käytän tätä myös vedenkestävän ripsivärin poistamiseen ja se käy oikein kätevästi. Vain pari kertaa olen onnistunut saamaan öljyä silmään mutta se ei ole vaarallista, näkö vain hämärtyy hetkeksi, ei muuta. Öljyn saa pois iholta parhaiten musliiniliinalla tai kasvosienellä. Näin ei tarvitse vedelläkään läträtä turhaan. Toki jos haluat käyttää tätä kakkua kaksivaiheisessa puhdistuksessa ensimmäisenä vaiheena, niin sekin onnistuu. Itse olen vaihdellen käyttänyt tätä ainoana tai kaksiosaisessa ihonpuhdistuksessa tai kruunannut pesun toisinaan kasvovedellä. Ilman kasvovettäkin iho tuntuu puhtaalta ja silkkisen pehmeältä.

Rebirthin raaka-aineet ovat tässä:

Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Extract, Natural parfym, Citronellol, Geranol, Limonene. 

Eli mm. kaakaovoita ja kaakaouutetta (josta ihana tuoksukin tulee), kookosöljyä, manteliöljyä. Iholle hyvää tekeviä öljyjä. LuonKosilta varotellaan että iho saattaa aluksi hämmentyä tästä ja pukata kaikki epäpuhtaudet ulos, mutta itse en ole huomannut moista ollenkaan. Ihoni on tykännyt tästä todella paljon.

Kakut tulee säilyttää kuivassa paikassa huoneenlämmössä, eikä kannata muuten jättää liian lähelle ikkunaa sillä auringonpaiste saa tämän pian sulamaan, niin nopeasti se sulaa käsissäkin. Hintaa näillä on 29,95 euroa. Saattaa kuulostaa suurelta summalta mutta tästä riittää piiitkäksi aikaa kasvopuhdistuksia sillä itse tuotetta ei tavallisesti itselläni juurikaan kulu ja silti kasvot ovat puhdistetut. Vinkkasivat LuonKosilta myös että tätä voisi levittää kasvoille runsaamminkin ja käyttää tuotetta kuin kasvonaamiota. Tätä täytyy itsekin kokeilla. Kaiken kaikkiaan tämä on loistava keksintö ja varmasti tulee ostettua itselle käyttöön vanhan loputtua. 


Joko sinä olet kokeillut öljypuhdistuskakkua?


* Tuote on saatu testattavaksi blogin kautta, mutta luonnollisesti mielipiteet 100% omia, myöskään linkkien klikkailu ei tuota minulle mitään. 


2 kommenttia:

  1. Ilona Luonkos tuotteita saa muuten nnykyään myös Maammekaupan verkkokaupasta: https://www.maammekauppa.fi/valmistaja/ilona-luonkos/

    VastaaPoista